Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Να γελάσω ή να κλάψω;

Αφού την ανακεφαλαιώσαμε πλειστάκις και χρεωθήκαμε ώς το λαιμό, πουλάμε τώρα τις μετοχές της Eurobank προς 0,30, ενώ η αγοραία τιμή είναι 0,45! Ένα μέρος της έχει ήδη αγοράσει η καναδική Fairfax. Άλλο ένα τεράστιο σκάνδαλο. Θα ακολουθήσει η Εθνική.

Το σποτάκι που "τρέχει" από το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ Στο Κόκκινο είναι όλα τα λεφτά:
0,30 λεπτά, η μετοχή της Eurobank. 0,30 λεπτά το sms στο ΚΟΚΚΙΝΟ. 
1055 κενό το μήνυμα σας και αποστολή στο 54045
Να αγοράσουμε τη Eurobank.
Ακούστε το εδώ

Όταν άκουσα τη Λ. Κανέλλη να αποκαλεί τον Τσίπρα "τσογλάν μπόι", θεώρησα πως ήταν άλλη μια αθλιότητα από ένα αμετροεπές άτομο. Το ίδιο πίστεψε κι ο καθηγητής Γ. Κατρούγκαλος, ο οποίος τόνισε πως τέτοιες εκφράσεις δεν εκπροσωπούν το ΚΚΕ. Διαψευστήκαμε από τον Κουτσούμπα, που αποκάλεσε στην Καθημερινή της Κυριακής τον Τσίπρα "σκυλάκι του καναπέ"!
Στο Left.gr μπορείτε να θαυμάσετε άλλη μια παράσταση της θεούσας, η οποία αδιαφορεί για τη διάλυση της χώρας, τον δανεισμό μας με αγγλικό δίκαιο, τις χρυσαυγίτικες επιθέσεις στο Πέραμα και άλλα εμπριμέ, για να συμμαχήσει με όλους τους υπόλοιπους εναντίον του Γ. Μηλιού!

Ανέκαθεν οι Δεξιοί ήταν ενωμένοι, ενώ οι Αριστεροί τρώγονταν μεταξύ τους. Τι κατάρα κι αυτή, να μην βλέπουν τη λαίλαπα που μας χτυπά!

6 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Το ΚΚΕ έχει λυσάξει για ψήφους. Οι δε άλλοι έχουν λυσάξει επειδή θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα περί Ευρώπης και ευρώ, η σωστή θέση είναι οτι έπρεπε να έχουμε σχέδιο Β για όταν θα αρνηθούν κάθε διαπραγμάτευση στην ΕΕ - που θα αρνηθούν.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση Λωτό μου!

KOYKLITIS είπε...

Γεια σου λωτο. Λες:ανέκαθεν οι δεξιοί ήταν ενωμένοι.
Διαφωνώ. Με την κουτάλα της εξουσίας ήταν ενωμένοι που όταν την έχαναν γινόταν σκορποχώρι.
Νομίζω πως το ΚΚΕ δεν έχει καμιά σχέση με τη σύγχρονη αριστερά και είναι καιρός να πάψουμε κι εμείς να το συναθροίζουμε στις δυνάμεις της.
Το να συνεχίζουμε να πιστεύουμε οτι κάποια στιγμή θα συμπορευτεί με το ΣΥΡΙΖΑ είναι το ίδιο με το να πιστεύει η επίσημη ορθόδοξη εκκλησία πως οι "μάρτυρες του Ιεχωβά" θα συμμαχησουν μαζί της.

Λωτοφάγος είπε...

@ Κάποια στιγμή, Κερασιά μου, είχα ακούσει ένα ανώτατο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ -δεν θυμάμαι ποιος ήταν- να λέει, "Ασφαλώς και έχουμε σχέδιο Β. Αν το λέγαμε, όμως, θα έπαυε να είναι σχέδιο Β. Είναι το κρυφό μας χαρτί".

Καλή Ανάσταση σε όλους μας, αγαπητή φίλη.

Λωτοφάγος είπε...

@ Αυτό εννοώ, Κουκλίτη. Προσποιούνται τους αντιπάλους, αλλά ενώνονται μπροστά στη μαρμίτα.
Εδώ και χρόνια έχω πάψει να πιστεύω πως το ΚΚΕ θα συμπορευτεί με τον οποιονδήποτε.
Απλώς απαιτώ να σταματήσουν να πολεμούν με τόση λύσσα τον ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που δεν θυμάμαι να πολέμησαν ποτέ τον Κωστάκη και τη συμμορία που κυβερνούσε αντ' αυτού.
Θα τρίζουν τα κόκκαλα τόσων αγωνιστών βλέποντάς το κατά καιρούς να εισπράττει συγχαρητήρια από ΝΔ, ΛΑΟΣ και Χ.Α.
Εδώ ισχύει το "Θεέ μου πόσο χαμηλά έπεσα"!

Διαχειριστής είπε...

Α, και να συμπληρώσω, χτες άκουγα τον Κατρούγκαλο στον Ευαγγελάτο - μην ξεράσω!!!... - και είπε οτι ο ίδιος δεν πιστεύει οτι θα δεχτούν οποιαδήποτε διαπραγμάτευση οι ευρωπαίοι. Το είπε σαν προσωπική γνώμη.

Λωτοφάγος είπε...

@ Ωστόσο, δεν θα το μάθουμε αν δεν επιχειρήσουμε τη διαπραγμάτευση, έτσι δεν είναι;
Καλή σου νύχτα, Κερασιά.