Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δικαίωση!

Ήταν ξημερώματα της 17ης Ιανουαρίου 2013, όταν ο 27χρονος Σαχζάτ Λουκμάν από το Πακιστάν δολοφονήθηκε από τους Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, με τη δικαιολογία ότι... τους έκλεισε το δρόμο με το ποδήλατό του στο φανάρι! Ο νεαρός πήγαινε στη δουλειά του, οι φονιάδες ήταν εκπαιδευμένοι στα τάγματα εφόδου της Χ.Α.
Σήμερα καταδικάστηκαν σε ισόβια.

Φωτογραφία και είδηση από την Ελευθεροτυπία
Ο δικηγόρος των γονέων του Λουκμάν Θανάσης Καμπαγιάννης είπε πως, αν είχαν πράξει τα δέοντα οι αρχές τότε, πιθανόν να ήταν σήμερα ζωντανός ο Παύλος Φύσσας!
Ο δημοτικός σύμβουλος Αθήνας για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πέτρος Κωνσταντίνου δήλωσε ότι άνοιξε ο δρόμος για να μπει στη φυλακή και ο εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου Ηλίας Κασιδιάρης


Σήμερα επίσης, ο Άρειος Πάγος ζήτησε από τη Βουλή την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος κατηγορείται ότι το 2005 (!) άρπαξε τσάντα Έλληνα πολίτη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για τον προπηλακισμό μετανάστη από τον κατηγορούμενο, ένα άλλο πρόσωπο και τον αδελφό του Η. Κασιδιάρη, Αλέξανδρο, που ήταν τότε ανήλικος. Οι δράστες έριξαν στο έδαφος τον πολίτη, τον χτύπησαν και του πήραν το τσαντάκι με προσωπικά είδη.
Άντε, να ετοιμάζονται οι επόμενοι...

3 σχόλια:

Βίκυ Δερμάνη είπε...

δικαίωση μεν, νεκρός δε...
και πόσο σωστό αυτό που είπε ο δικηγόρος...

Λωτοφάγος είπε...

Χαχαχα! Πότε πρόλαβες; Το επεξεργαζόμουν ακόμα και πρόσθεσα κι άλλη είδηση.
Η απόφαση δεν τον φέρνει πίσω, αλλά τουλάχιστον αποδόθηκε δικαιοσύνη. Είναι παρήγορο.
Καλή σου νύχτα.

Unknown είπε...

Ειναι απο τα ελαχιστα παρηγορα νεα που ακουσα τελευταια!Ν αγωνιστουμε να ναι το τελευταιο αιμα που χυνουν οι Ναζι μαχαιροβγαλτες!