Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Οι παρελάσεις πληρώθηκαν από το πλεόνασμα;

Η θλιβερή πρωτεύουσα μιας επικίνδυνης κυβέρνησης (από εδώ)
  • Πέντε ελικόπτερα σε σχηματισμό. Αξία ανεκτίμητη! Μαχητικά αεροπλάνα, για να ξεμουδιάσουν οι πιλότοι. Άρματα, για να τρομάξει ο λαός, επειδή οι Τούρκοι δεν μας απειλούν, καθώς...
  •  ...αναμένουν το ροζ βίντεο του Ερντογάν με την όμορφη τηλεπαρουσιάστρια. Ενδεικτικό της αντίληψης που έχει ο ίδιος ο "σουλτάνος" για την υπόθεση, είναι η δήλωσή του περί κάποιων "που μπαίνουν στο χαρέμι (!!!) αυτών που κυβερνούν τη χώρα". Δύο μήνες τώρα κυκλοφορούν οι συνδιαλέξεις με τον γιο του που αποκαλύπτουν μίζες και οικονομικά σκάνδαλα. Ο λαός, όμως, ενδιαφέρεται περισσότερο για αντιαισθητικά βίντεο τύπου Ζαχόπουλου. Θα ήταν ενδιαφέρουσα μια ψυχιατρική μελέτη της συμπεριφοράς αυτής.. 
  • Η Γιούλια Τιμοσένκο, ως άλλη Πασιονάρια, καλεί τους Ουκρανούς να πάρουν τα όπλα και να σκοτώσουν τους Ρώσους! Πρόσεξε, Μπουμπουλίνα μου, μην σκίσεις κανα καλσόν!
  • Και στην Ελλάδα η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο, αφού η μεν Λ. Κανέλλη αποκάλεσε τον Τσίπρα "τσογλάν μπόι" (τελικά, η γροθιά προκάλεσε μεγαλύτερη βλάβη από έναν μώλωπα, ε;), ο Δ. Παπαδημούλης απάντησε "είναι χυδαιότητα το τσογλάνι", ενώ ο Άδωνης σχολίασε "Συμφωνώ με τον Παπαδημούλη, ο Τσίπρας δεν είναι τσογλάνι... ντροπή...". Μην κουράζεστε, ντρέπομαι για τη χώρα μου εδώ και χρόνια.
  • "Όλη η σαβούρα του ΠΑΣΟΚ, συνδικαλιστική, ακαδημαϊκή, είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει ρουφιάνος, δεν υπάρχει φαύλος, δεν υπάρχει ρουσφετολόγος που να μην έχει περάσει στον ΣΥΡΙΖΑ. Όλοι εκεί είναι": δήλωση Θόδωρου Πάγκαλου. Δηλαδή εννοεί όλους αυτούς που μαζί τα φάγανε..

2 σχόλια:

το φονικο κουνελι είπε...

"Άρματα για να τρομάξει ο λαός"... Ακριβώς έτσι, Λωτοφάγε!

Λωτοφάγος είπε...

@ Είναι ντροπή, Κουνέλι μου. Χθες ταπείνωσαν τους γονείς που δεν μπορούσαν να δουν τα παιδιά τους. Σήμερα έβγαλαν τα άρματα για να θυμηθούμε άλλες εποχές, σε συνδυασμό με τις 3.000 μπάτσους σε όλο το κέντρο!