Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Welcome to the club!

Στο twitter, η ισπανόφωνη ομάδα Todos somos Griegos (είμαστε όλοι Έλληνες) δημοσίευσε φωτογραφίες από σημερινή διαδήλωση υπαλλήλων της τηλεφωνικής εταιρείας CYTA στη Λευκωσία.

από εδώ
Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται επειδή επίκειται το ξεπούλημα της κρατικής εταιρείας. Μήπως σας θυμίζει την περίπτωση του ΟΤΕ που πήρε για ένα κομμάτι ψωμί ο Βγενόπουλος και μετά τον έδωσε με κέρδος στη γερμανική Deutsche Telekom;
Παρεμπιπτόντως, διάβαζα τις προάλλες στο UNFOLLOW ότι οι Γερμανοί, όχι απλώς δεν κάνουν συντήρηση του δικτύου, αλλά άδειασαν τις αποθήκες από τα χάλκινα καλώδια, τα οποία έστειλαν με κοντέινερ στη χώρα τους! Ο χαλκός, βλέπετε, πιάνει καλή τιμή τελευταία. Κυρίως όταν δεν έχεις πληρώσει για την απόκτησή του.

Δεν ήξερες, δεν ρώταγες κι εμάς; (από εδώ)
Αδέλφια, ειλικρινά λυπάμαι που μαθαίνετε τόσο επώδυνα τι σημαίνει μια επιπόλαιη ψήφος. Δεν διδαχτήκατε από τα δικά μας παθήματα. Κούρεμα καταθέσεων, νέο σχέδιο Ανάν, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, απολύσεις.
Σε λίγο καιρό, η Κύπρος θα είναι αγνώριστη.

2 σχόλια:

Μαζεστίξ είπε...

Μου έλεγε υπάλληλος του ΟΤΕ πως η Deutche Telecom έχει δώσει εντολή να μη γίνονται συνδέσεις σε περιοχές αραιοκατοικημενες, αν δεν συμπληρωθεί μεγάλος αριθμός αιτήσεων, ώστε να είναι κερδοφόρος.
Ευτυχώς ο ΟΤΕ πρόλαβε και έφτιαξε δίκτυο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.
Γιατί αλλιώς θα επικοινωνούσαμε με σήματα καπνού.

Λωτοφάγος είπε...

Αν δεν γίνει συντήρηση, σε λίγο καιρό έτσι θα επικοινωνούν τα ακριτικά και ορεινά χωριά, Μαζεστίξ.

Οι Γερμανοί δεν ενδιαφέρονται για κοινωνικό έργο. Μόνο το κέρδος τους ενδιαφέρει, κι ας είναι κρατική εταιρεία. Άλλου κράτους, όμως...