Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Άλλο Φιλιππίδης, κι άλλο Καρυπίδης

"Άκυρο" θεώρησε το ένταλμα σύλληψης του Άγγελου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού και τέως διοικητή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η Τουρκία και τον ξαμόλυσε.
Κατά την άφιξή του στο Ελ Βενιζέλος συνελήφθη από την αστυνομία. "Απελάθηκε", ανακοίνωσε η σεπτή μας κυβέρνηση. "Αυτοβούλως παρουσιάστηκε", είπε ο συνήγορός του. Πάλι ξεφτιλίστηκε το Μαξίμου.
Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να ελπίζουμε σε αποκαλύψεις;


Γαβριήλ Σακελλαρίδης, 33χρονος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας. Επιτέλους. ένας νέος άνθρωπος. Συμπαθής και ξύπνιος φαίνεται. Μια πολύ καλή επιλογή για μια γερασμένη κοινωνία, που έχει βάλει τους νέους στο περιθώριο.
Η συμπεριφορά του κόμματος απέναντι στην Ελένη Πορτάλιου, όμως, που ήταν έως τώρα επικεφαλής της "Ανοικτής Πόλης", υπήρξε απαράδεκτη. Δεν θεώρησαν καν σκόπιμο να την ενημερώσουν προσωπικά; Δεν προλάβαιναν ή μιμήθηκαν τον αλήστου μνήμης Ανδρέα, που απέλυε υπουργούς, ενώ αυτοί βρίσκονταν εν πτήσει; Δεν άξιζε αυτή την αντιμετώπιση η Πορτάλιου.
Ρένα Δούρου, υποψήφια για Περιφέρεια Αττικής. Η Σοφία Σακοράφα αρνήθηκε.


Η εικόνα της Αγλαΐας Κυρίτση στο προαύλιο της ΕΡΤ με τα ΜΑΤ πίσω της έκανε τον γύρο του κόσμου. Έδειξε σοβαρότητα, μαχητικότητα και συνέπεια. Μια χαρά για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Και ερχόμαστε στα δύσκολα:

Οδυσσέας Βουδούρης, πρώην ΠΑΣΟΚ και τέως ΔΗΜΑΡ, υποψήφιος για Πελοπόννησο. Διαγράφτηκε και από τα δύο κόμματα. Μια παρεξήγηση εξαιτίας δηλώσεών του, σχετικά με το πρώτο μνημόνιο, διευκρινίστηκε από τον ίδιο. Με δεδομένη την παραποίηση της συνέντευξης που έδωσε η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο aixmi.gr,, ας δεχτούμε τα λεγόμενά του.


Μπενέτος Σπύρου, επιτυχημένος δήμαρχος Λειψών για πολλά χρόνια και πασόκος. Υποψήφιος για Νότιο Αιγαίο.Φέρεται να είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαθεί τη 17Νοέμβρη.

Θόδωρος Καρυπίδης, δημοσιογράφος και συνιδιοκτήτης του Flash Κοζάνης. Αυτός είναι και ο πλέον προβληματικός, διότι αλληθωρίζει προς Χ.Α. και τον περασμένο Δεκέμβρη κάλεσε στην εκπομπή του τον Κασιδιάρη, αφήνοντάς τον ελεύθερο να ξεράσει ό,τι ήθελε. Μετά δηλαδή τις συλλήψεις και τα εγκλήματα που αποκαλύφθηκαν! Επίσης, εδώ δημοσιεύονται κείμενά του στο F/B που είναι από ύποπτα έως ελεεινά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να βρει έναν μετανοημένο δημαρίτη; Πασόκο έστω; Δεν έχει πάρει το μάθημά του από τον Τατσόπουλο; Εδώ πλέον δεν μιλάμε για αμετροεπή, αλλά για κρυπτοφασίστα. Πάντως, ο Λαφαζάνης διαφώνησε επειδή δεν είναι Συριζαίος! Μόνο.
Τι εκλέξιμο είδαν σε αυτή τη φάτσα;

 Δεν ξέρω αν άλλου κόμματος οι ψηφοφόροι και συμπαθούντες περνάνε τέτοια λαχτάρα κάθε μέρα! 

2 σχόλια:

KOYKLITIS είπε...

Στην πορεία προς την εξουσία θα συναντήσεις Λαιστρυγόνες και κύκλωπες-εσύ σαν λωτοφάγος θα ξέρεις περισσότερα…
Το κακό είναι πως κάποιοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν και αναζητούν την απόλυτη καθαρότητα, όπως πολύ σοφά υπαινίσσεσαι για τον Λαφαζάνη.
Εγώ να προσθέσω, μόνο, πως η απόλυτη καθαρότητα σε καθηλώνει σε μονοψήφια ποσοστά και σε αναγκάζει να πιστεύεις πως φυλάς Θερμοπύλες.
Δεν είναι κι άσχημα. Φτάνει να ξέρεις τι θέλεις…

Λωτοφάγος είπε...

@ ... και να μην απαιτείς και από τους άλλους να το πιστεψουν, όταν όλα γύρω γκρεμίζονται με πάταγο και η σκόνη κάνει αδύνατη την ορατότητα.

Έχεις δίκιο, φίλε Κουκλίτη. Καλό σου βράδυ.