Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Σαββατιάτικο γέλιο

Ξέρετι τι μου λείπει πιο πολύ από την ΕΡΤ;
  • Πρώτα πρώτα, ο μετεωρολόγος της ΕΤ3 Σάκης Αρναούτογλου, που έδινε "στον καιρό τη σημασία και τη λεπτομέρεια που του αξίζουν", όπως έλεγε ο ίδιος. Έκτοτε μαθαίνω για τον καιρό της επομένης από το ραδιόφωνο, γιατί, αν ακούσεις τους υπόλοιπους, θα πιστέψεις πως θα πέσουν στο κεφάλι μας οι εφτά πληγές του Φαραώ!
  • Και δεύτερον, ο σταθμός Kosmos, με όλες του κόσμου τις μουσικές!

Γι' αυτό, θα σας ευχηθώ Καλό Σαββατοκύριακο, με ένα απόσπασμα από την εκπομπή Στην υγειά μας, της ΝΕΤ, όπου Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Δημήτρης Σταρόβας μιμούνται απολαυστικά τον πατέρα και τον υιό Χατζή:


12 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Να είσαι καλά απόψε με το βίντεο σου!!! Καινούργιο στομάχι έκανα! Κι εκτίμησα (εκ των υστέρων κι εγώ) τη ΝΕΤ....... Καλό σου ξημέρωμα φίλε μου!

Mia Petra είπε...

Α! Ο σταθμός kosmos μου λείπει κι εμένα πάρα πολύ... Τον άκουγα οδηγώντας κάθε μέρα, αλλά και τα πρωινά του Σαββάτου στο σπίτι, πίνοντας τον καφέ μου.....

Σοφία ΜΒ είπε...

Τα καρντάσια πολύ τα γουστάρω για το χιούμορ και το ταλέντο τους, μέχρι που ο ένας απ' αυτούς πήγε κι έγινε "καρντάσιαν" για να κάνει εκπομπές με τον Άδωνι και τον κάθε πικραμένο τηλεαστέρα! Για το μεροκάματο, ρε γαμώτο!

Ανώνυμος είπε...

Τα καρντάσια πολύ τα γουστάρω, για το χιούμορ και το ταλέντο τους μέχρι που ο ένας απ' τους δυο πήγε κι έγινε "καρντάσιαν" για να κάνει εκπομπές με τον Άδωνι και τον κάθε πικραμένο τηλεαστέρα...

Λωτοφάγος είπε...

@ Καλημέρα, Τζόαν. Άκουσα για αυτό το βίντεο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και το έψαξα. Αφορμή ήταν μια διαφήμιση για μια εμφάνιση του Κώστα Χατζή, όπου μιλούσαν για τη... "βελούδινη φωνή του" και μας καράφλιασαν!

Λωτοφάγος είπε...

@ Δυστυχώς, Σοφία μου, δεν είναι η μοναδική περίπτωση όπου το ταλέντο δεν συνυπάρχει με το ήθος.
Και καλά να το παίξεις μάγειρας για να βγάλεις κανα φράγκο. Όμως, εκπομπές με τον Άδωνη;
Δεν το ήξερα, πάντως. Σπανιότατα βλέπω τηλεόραση.
Καλή σου μέρα.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο ωραιο απο ολα με αυτο το βιντεο ειναι οτι σε κανει να εκτιμησεις ξανα τον Χατζη και τα τραγουδια του. Ο ανθρωπος εχει τραγουδησει αριστουργηματα !!! Επικαιρα οσο ποτε αλλοτε.

Νικολας

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Απώλεια η ΕΡΤ και όσο περνά ο καιρός τόσο περισσότερο αυτή γίνεται εμφανέστερη...

Λωτοφάγος είπε...

@ Πράγματι, Νικόλα. Και υπήρξε μοναδικός.
Καλό μήνα.

Λωτοφάγος είπε...

@ Κυρίως στο ραδιόφωνο, αλλά και στις πολιτιστικές εκπομπές της, φίλε Ιχνηλάτη.
Καλό μήνα.

Ανώνυμος είπε...

Ψαχνοντας στο youtube βρίσκει κανεις ντοκυμαντέρ και εκπομπές τα οποία είναι μνημεία πολιτισμού και γυρίστηκαν για την ερτ, όπως "το αλάτι της γης", οι λυράρηδες του Αιγαίου", " οι μουσικοί του κόσμου" κλπ. Αναρωτιέται κανείς ποιό μέγκα ή άλλο ιδιωτικό κανάλι θα ενδιαφερόταν να αχοληθεί με μια τέτοια παραγωγή. Πόσο φτωχότεροι θα ήμασταν χωρίς την ερτ και πόσο φτωχότεροι τελικά έχουμε γίνει πλέον.

Καλό μήνα Λωτοφάγε.

Νικόλας

Λωτοφάγος είπε...

@ Κανείς δεν θα ασχοληθεί. Δεν αποφέρει κέρδη ο πολιτισμός.
Και για το αρχείο της ΕΡΤ δεν μιλάει κανείς. Πού βρίσκεται, άραγε;
Καλό βράδυ, Νικόλα. Χωρίς άλλους αθώους νεκρούς.