Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η παρέλαση αλλιώς.

Καλό σας μήνα. Ήρθε ο Νοέμβρης.
Επιτέλους, πέρασε το άγχος της παρέλασης. Παρέστησαν και ο Τζιτζικώστας και ο Μπουτάρης. Και ο Παπούλιας και ο Αβραμόπουλος. Μόνο ο λαός δεν παρέστη, αλλά οι παρελάσεις είναι πανάκριβες και δεν είναι για τα μούτρα μας!

Είχα μια ελπίδα ότι φέτος θα τη γλιτώναμε γενικώς, μα ο Βαρδινογιάννης έδωσε κάτι ψωροχιλιάρικα βενζίνη, προσθέσαμε κι εμείς κανά εκατομμύριο και τη βγάλαμε φθηνά.

Πολύς θόρυβος έγινε, ως συνήθως, για τις κοντές φούστες των κοριτσιών, αλλά και για τη δασκάλα που μπέρδεψε την παρέλαση με την πασαρέλα:


Όμως υπήρξαν και σκηνές που νικούν τον φασισμό, όπως αυτή:

http://www.topontiki.gr/article/60460


Κι άλλες που υπενθυμίζουν ότι είμαστε στον τέταρτο χρόνο μνημονίου και εξαθλίωσης:

Embedded image permalink
Θεσσαλονίκη (από εδώ)

Και ορισμένες που απλώς τονίζουν πως εδώ είναι Ελλάδα κι ότι κάποιους δεν μπορεί να τους αγγίξει τίποτε.
Με τίτλο "Στο μυαλό του Παναγιώτη", ο Γιώργος Τούλας (Parallaxi) προσπαθεί να μαντέψει τις σκέψεις του έκπτωτου "νομάρχη της καρδιάς μας", του οποίοι η παρουσία στην εξέδρα των επισήμων εξόργισε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη:


Προσπαθήστε κι εσείς να μαντέψετε τι σκέφτονται όλοι αυτοί οι ταγοί του έθνους, χωρίς να βιαστείτε να φωνάξετε "τη θεσούλα τους". Μην είστε προπέτες.

2 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Καλό μήνα!

Η πρώτη φωτό... καλά κρασιά!

Η δεύτερη υπέροχη! Έτσι είναι πραγματικά. Στη συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών δεν υπάρχει ρατσισμός, ίσα ίσα, συνυπάρχουν μια χαρά.

Η τρίτη, το φάσμα της κοινωνίας, λες και ζούμε στην κατοχή.

Για τους γελοίους της εξέδρας... αϊ σιχτίρ!

Λωτοφάγος είπε...

@ :)) Καλή σου νύχτα.