Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

And the Oscar goes to... Kassidiaris!

Τι Κλούνεϊ και τι Φασμπέντερ! Σκόνη έκανε τον Πατσίνο, τον Ντε Νίρο, ακόμα και τον Μπράντο. Τι αυθεντικό ταλέντο ήταν αυτό!
Προσήνεια, μειλίχιο ύφος, σιροπιαστό χαμόγελο, χαμηλή φωνή. Άψογος!
"Δεν είμαστε ζουλού, δεν είμαστε παπούα / είμαστε η άρια φυλή των Λιλιπούα"!

Ο χθεσινός Ηλίας, που λέτε, δεν ήταν το κ@#$παιδο που έφτυνε και κλωτσούσε πριν από λίγες μέρες, για να γιορτάσει την αποφυλάκισή του. Ούτε καν ο μάτσο άντρας που μπουγέλωνε τη Δούρου και γρονθοκοπούσε την Κανέλλη επειδή τον είχε χτυπήσει με τον Ριζοσπάστη. Ήταν η μετεξέλιξή του σε κάτι που μου προκάλεσε ανατριχίλα.
Η Χ.Α., αγαπητοί, ενηλικιώνεται και της χρειάζεται ένας σύγχρονος αρχηγός και όχι ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στον Κρο Μανιόν και τον Χόμο Ερέκτους. Αυτός μάλλον μας τελείωσε.
Εξάλλου, το είπε και ο Ηλίας: όποιο μέλος προβαίνει σε βίαιες ή εγκληματικές πράξεις, διαγράφεται. Αυτή τη φορά είναι η σειρά του φύρερ και του Λαγού. Ουδείς αναντικατάστατος. Το ίδιο έγινε και με τον Ρουπακιά, τον οποίο ο Ηλίας ούτε είδε ούτε ξέρει.

http://www.youtube.com/watch?v=fTkIR8VnuM0

Ο θάνατος δύο αναλώσιμων νεαρών φρουρών είναι η χρυσή ευκαιρία για να γυρίσει σελίδα η οργάνωση. Να ξεσκονιστεί, να κοστουμαριστεί, να χαμογελάσει (μπρρ!) και να πλασαριστεί ως υποψήφια εταίρα της Νουδούλας. Μολονότι, σε μια τέτοια εξέλιξη, δεν ξέρω ποια θα είναι η εταίρα.

Ο Μπένυ δεν τραβάει -είναι και υπέρβαρο βαρίδι- ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την εξουσία. Ο άνθρωπος που, πριν από 20 χρόνια, έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το όνομα της FYROM, ένα όνειρο είχε: την πρωθυπουργία.  

 

Σε αντίθεση με τη γιαγιά του, την Πηνελόπη Δέλτα, η οποία αυτοκτόνησε τη μέρα που μπήκαν στην Αθήνα οι Γερμανοί, ο Αντωνάκης είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί και με τον διάολο προκειμένου να παραμείνει στο Μαξίμου.

Χθες στην Ανατροπή έδωσε τα ρέστα του: Οι νέοι δεν έχουν εμπιστοσύνη στους πολιτικούς; Είναι άνεργοι ή μετανάστες; Μικρό το κακό. "Σε ένα χρόνο θα έχουν δωρεάν Wi-Fi παντού!" 
Με ένα άρλεκιν ξεχνιέμαι...

Ο στενός του συνεργάτης Φαήλος, από την άλλη, δεν άντεξε για πολύ τον πολιτισμό του Ενικού. Μόλις πήρε τηλέφωνο ο Μπογιόπουλος και τον κατηγόρησε ότι σαλιαρίζει με τη Χ.Α., απάντησε με τη γνωστή αυτάρεσκη οίηση του αμοραλιστή: "Κι εσύ σαλιάριζες με την Κεντρική Επιτροπή και πήρες ξέρεις τι". Η κλασική παιδεία δεν κρύβεται, βρε παιδί μου!

http://www.youtube.com/watch?v=RgbGAKuOn_Q

Όσο για τους υπόλοιπους στον Ενικό, ο Παπαδημούλης ήταν λίγος, το ίδιο κι ο Σοφιανός του ΚΚΕ -που δεν αμέλησε να κατηγορήσει τον ΣΥΡΖΑ-, η Αλ Σαλέχ έχει γίνει σαχλέχ, ο Καπερνάρος (ΑΝ.ΕΛΛ.) ήταν επαρκής στην κατηγορία του, όπως κι ο καθηγητής Πανούσης (ΔΗΜΑΡ), ενώ η Πυργιώτη ήταν ως συνήθως. Καλός ο διευθυντής της Αυγής Ν.Φίλης, αλλά ο καλύτερος ήταν ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος (Αλέξη, πότε θα τον αξιοποιήσεις;).
Γενικως δεν βαρεθήκαμε. Πάντα τέτοια, Νίκο Χατζηνικολάου, αν και αναρωτιέμαι τι προσέφερε ο Καρατζαφέρης, ο οποίος ψήφισε τα μνημόνια και τώρα βλέπει τη Βουλή μόνο απέξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: