Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Στιγματισμός

Η έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ισχυρίζεται ότι τα μισά από τα νέα κρούσματα AIDS στην Ελλάδα, οφείλονται σε εσκεμμένη έκθεση στον ιό, προκειμένου οι φορείς να παίρνουν επίδομα 700 ευρώ το μήνα ή να ενταχθούν συντομότερα σε προγράμματα απεξάρτησης! Προς το παρόν, ο λαλίστατος τηλεβιβλιοπώλης δεν έχει αντιδράσει. Αντέδρασαν, όμως, οι πολίτες, και βγήκε διάψευση.

Δεν μας έφτανε η συγχώνευση των νοσοκομείων, η μείωση των κλινών κατά 1.200, η απόλυση τόσων ανθρώπων και, το κυριότερο, η ταπείνωση να έχουμε για υπουργό Υγείας (;) τον Άδωνη, έρχονται τώρα οι χλέμπουρες του Π.Ο.Υ. να κατηγορήσουν εξαθλιωμένους ανθρώπους για απατεώνες! Άι σιχτίρ, γελοίοι!


Μιας και τό'φερε η κουβέντα, την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου, στις 8 το βράδυ, η ert-open θα μεταδώσει διαδικτυακά το ντοκιμαντέρ Ruins (Ερείπια), που αναφέρεται στις οροθετικές οι οποίες διαπομπεύτηκαν τόσο απάνθρωπα, από τον μεγάλο πολιτικό Ανδρέα Λοβέρδο, ως ωρολογιακή βόμβα στην αγία ελληνική οικογένεια!


 Οι γυναίκες αυτές δικαιώθηκαν ΟΛΕΣ, χωρίς όμως να απαλλαγούν από το στίγμα. Το δικαστήριο παραδέχτηκε πως δεν εκδίδονταν ούτε γνώριζαν πως ήταν φορείς.
Ο ελληνικός λαός δεν το έμαθε, όμως, επειδή δεν ειπώθηκε στην τηλεόραση. Και, ως γνωστόν, αν δεν το πει το Μέγκα, απλώς δεν συνέβη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: