Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Στο μυαλό της Ανθής Σαλαγκούδη. Λέμε τώρα...

"Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ο νόμος. Προς γνώση και συμμόρφωση μερικών"!
Ποιος μεγάλος νους έγραψε σήμερα το απόγευμα αυτό το tweet; Η Ανθή Σαλαγκούδη.

Ναι, εκείνη που είχε διοριστεί στην ΕΡΤ τον περασμένο Αύγουστο για να παρουσιάζει ειδήσεις -ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων- και που, μέχρι τα τέλη φθινοπώρου, δεν παρουσίαζε καμιά πρόοδο στα εντατικά σεμινάρια που της γίνονταν. Στο μεταξύ, έπιπτε ο μισθός, ήτοι 3.500 ευρώ το μήνα. 

Κόρη πρώην υφυπουργού, ήταν και η μοναδική που πληρώθηκε την Τρίτη, μέρα που ο Ρούλης ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ και έστειλε χιλιάδες πολίτες στα κάγκελα του ραδιομεγάρου.

Με αυτό, λοιπόν, το χαριτωμένο τουίτ απευθύνθηκε προφανώς στους "συναδέλφους" της. Ποιος είπε πως δεν ξέρει ελληνικά; Και καθαρεύουσα γνωρίζει το κορίτσι. Ε, έκανε και κάτι λαθάκια στις καταλήξεις, αλλά δικαιολογούνται από τον αυθορμητισμό του μέσου.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Στουρνάρας απέστειλε μέιλ προς όλα τα ΜΜΕ που αναμεταδίδουν το πρόγραμμα των απολυμένων της ΕΡΤ, απειλώντας ότι θα υποστούν τις κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο.
Ο 902 το πήρε προσωπικά, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί που βοηθούν, όπως ο EBU, ο οποίος θα κάνει διάβημα στον πρωθυπουργό ημών.

2 σχόλια:

Mia Petra είπε...

http://pistos-petra.blogspot.gr/2013/01/blog-post_7.html

Σου στέλνω αυτό, από τα παλιά. Όχι και πολύ παλιά εδώ που τα λέμε. Είναι ολίγον καυστικό, αλλά είναι σχετικό. Επίσης, πριν 10 μέρες περίπου διάβασα πως η κοπελιά έφυγε από τη ΝΕΤ και πήγε ΑΝΤ1...! Πριν 10 μέρες που δεν είχε κλείσει ακόμα η ΕΡΤ! Γιατί έφυγε; Τυχαίο;...

Λωτοφάγος είπε...

@ Χαχαχα!
Είδες οι κυνηγοί ταλέντων του Αντένα; Την μυρίστηκαν και την έκλεψαν από την ΕΡΤ.
Αν είναι έτσι, τότε σωστά πληρώθηκε το κορίτσι. Να μην το αδικήσουμε κιόλας.