Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τα έχουμε δει όλα τις τελευταίες μέρες:
μαύρες οθόνες, συγκινητική στήριξη των πολιτών στην ΕΡΤ την οποία μέχρι πρότινος έβριζαν, διεθνείς ενώσεις, καλλιτέχνες και συγγραφείς να ξεμπροστιάζουν την κυβέρνηση του Αντωνάκη.

Από την άλλη, τενεκέδες ξεγάνωτοι ασχολούνται με τον πολιτισμό χωρίς να γνωρίζουν καν το θέμα, η Στάη καλεί διάφορους Νταλάρες για να πουν τον πόνο τους και ιδιωτικά κανάλια μηνύουν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ επειδή απεργούν και... εμποδίζουν την πολύπλευρη ενημέρωση!!!
πηγή

Μέχρι και διακοπή του δορυφορικού σήματος της ΕΡΤ είχαμε, ύστερα από αίτημα του έλληνα πρέσβη στο Ισραήλ, όπου εδρεύει η εταιρεία που το έστελνε για λογαριασμό της EBU!

Για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας επιφυλάσσομαι, αφού, αφενός ο κορυφαίος θεσμός μας έχει απογοητεύσει πολλές φορές τελευταία, αφετέρου δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Σε αυτή τη χώρα δεν βαριέσαι ποτέ. Γιατί παραπονιέστε; Θα θέλατε να ζείτε στην Ελβετία ή στο Λουξεμβούργο όπου κάθε μέρα είναι ίδια με την προηγούμενη; Μπλιαχ.

2 σχόλια:

Mia Petra είπε...

Χαχαχαχαχαχα! Είμαι η...Τασσώ Καββαδία! Μα, είναι να μην σαλτάρω καλέ μου φίλε;

Λωτοφάγος είπε...

΄@ Δεν έχετε φαντασία, αγαπητή. Οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν ποικιλία στη ζωή σας, κι εσείς σαλτάρετε. Αχάριστη!