Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Ιερισσός, ανοχύρωτη πόλη

Άκουγα τι γινόταν όλη την Πέμπτη στην Ιερισσό και δεν πίστευα στα αφτιά μου. Αυτά νόμιζα ότι συνέβαιναν στη Βολιβία πριν από τον Μοράλες.


Εισβολές στα σπίτια, χημικά στο σχολείο, ΜΑΤ και προσαγωγές, ακόμα και δεκαπεντάχρονων κοριτσιών,για λήψη DNA!
Μόνο τα μωρά δεν έχουν ακόμα καλέσει στο τμήμα.


Το Κράτος προστατεύει μια ιδιωτική εταιρεία και επιτίθεται στους πολίτες του!
Μια εταιρεία που θα πάρει το χρυσάφι και θα αφήσει πίσω της σεληνιακό τοπίο. Όπου κανείς πια δεν θα μπορεί να ζήσει και να βγάλει το ψωμί του. Τέτοιο ζοφερό μέλλον υπερασπίζονται τα ΜΑΤ.
Είναι δυνατόν να γίνονται αυτά στην Ελλάδα; Χωρίς δικτατορία; Με πρόσφατα εκλεγμένη κυβέρνηση;

Με αποτελείωσαν δε, οι ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ:  «Η Αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το μέτρο και με τη στάση της να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους ο μόνος δρόμος είναι ο διάλογος και η συνεννόηση, τόσο ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις όσο και στην  κοινωνία», λέει το ένα,
«H αυτονόητη υποχρέωση της αστυνομίας και των εισαγγελικών αρχών για διερεύνηση εγκληματικών πράξεων σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγεί σε γενικευμένη χρήση βίας κατά κοινωνιών, πολύ δε περισσότερο κατά μαθητών», λέει η άλλη.

Ακούτε τι λέτε; Ο Σαμαράς παριστάνει τον πρωθυπουργό με δική σας απλόχερη στήριξη και το παίζετε ευαίσθητοι; Φαρισαίοι!

4 σχόλια:

Διαχειριστής είπε...

Ο λυκειάρχης του σχολείου της Ιερισσού είπε στον 105.5 οτι αστυνομικοί ενοχλούσαν παιδιά στα κινητά τους την ώρα του μαθήματος!

Αλλά δυστυχώς Λωτό διαπιστώνω πλήρη αδιαφορία της κοινωνίας. Οι εκπαιδευτικοί τι κάνουν; Οι σύλλογοι γονεών; Δεν έπρεπε σήμερα να υπάρχουν συγκεντρώσεις παντού και να έχουν καταλάβει τα σχολεία; Τόσο πουλημένος λαός δεν έχει ξαναγίνει. Ούτε τα ίδια τους τα παιδιά δεν νιάζονται.

Mia Petra είπε...

ΔΗΛΩΝΩ ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ "Κ.Κ".

Ανώνυμος είπε...

Οργη,αηδια,απογνωση.Μα ποσο πιο χαμηλα στου κακου τη σκαλα;Απο χθες κλαιω και βριζω συνεχεια,Αληεια τι πρεπει να γινει για να ξυπνησουμε;Τοσο ραγιαδισμος πια; ΒΑΣΩ

Λωτοφάγος είπε...

Αγαπητές μου φίλες, δεν είναι τυχαίο που μας επέλεξαν για πειραματόζωα: γνώριζαν καλά τη διάβρωση, τον ωχαδελφισμό και τον αμοραλισμό της κοινωνίας μας.
Πρώτα μας ενοχοποίησαν, μετά μας εξευτέλισαν, αργότερα μας τρομοκράτησαν και διαρκώς μας εκβιάζουν.
Γιατί κανείς δεν εξευτέλισε τους Πορτογάλους; Γιατί η Πορτογαλία δεν έχει Χρυσή Αυγή;
Αναφέρω την Πορτογαλία και όχι την Ισπανία, διότι θεωρούνταν η πιο φτωχή χώρα της ΕΟΚ παλιά. Ενώ εμείς υπήρξαμε η... "ισχυρή Ελλάδα".
Έχουμε καταντήσει περίγελως ακόμα και των Ιρλανδών.
Το σχέδιο είναι παλιό και καλά οργανωμένο. Τίποτε δεν έγινε τυχαία. Υπήρξαμε οι πιο ευάλωτοι χαχανούληδες όλης της Ευρώπης.