Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Τι να μας πουν κι οι Μάγιας για συντέλεια!

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο (από το 41΄ 49), που αποδεικνύει ότι τον Δημήτρη Στρατούλη χτύπησαν χρυσαυγίτες. Σε αυτό, ο ομιλητής -μάλλον ο βουλευτής Γιάννης Λαγός (!)- ειρωνεύεται τους αυτουργούς, επειδή δεν κατάφεραν να σπάσουν ούτε τα γυαλιά του θύματος.

Από το μπλογκ του σκιτσογράφου Πάνου Ζάχαρη (Ποντίκι και 6μέρες) έμαθα ότι το Σάββατο 15 τρέχοντος, κάποιοι στα Εξάρχεια κατάφεραν να σπάσουν τα γυαλιά του σκιτσογράφου Soloup και να του σακατέψουν το πόδι! Ο λόγος; Φορούσε λευκό κράνος και τον πέρασαν για μπάτσο! Αυτό εικάζει ο ίδιος στο μπλογκ του, από το οποίο απευθύνεται στους "ξτλοκόπους" του, όπως τους αποκαλεί..

Η βία φέρνει βία ή ο καθένας μας κουβαλάει μέσα του έναν φασίστα;

Χθεσινές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ ανακτά το χαμένο έδαφος, ενώ ο Αντωνάκης ανακηρύσσεται ξανά "καταλληλότερος".Μάλιστα, αγαπητοί μου. Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, οι συμπατριώτες μας πίστεψαν το παραμύθι περί αναβάθμισης της χώρας από τους Οίκους Ανοχής, περιμένουν βροχή επενδύσεων και πανηγυρίζουν τη δόση που δεν θα δουν ποτέ! Δεν τους τρομάζουν ούτε οι αυξήσεις της ΔΕΗ, ούτε το φορολογικό ούτε καν τα κρύα σπίτια και σχολεία και φυσικά ούτε η ανεργία..

Την ίδια στιγμή δε, που αποψιλώνονται τα ελάχιστα περιαστικά δάση, η Αττική κι η Θεσσαλονίκη βυθίζονται σε ένα εξόχως καρκινογόνο σύννεφο, το οποίο παράγεται από τα μικροσωματίδια που εκπέμπουν τα τζάκια! Και το φοβερό είναι πως, τις μεγαλύτερες τιμές στους ρύπους αυτούς τις έχουν τα βόρεια προάστια των κακομαθημένων μικρο-που έγιναν μεσο-αστών, οι οποίοι ρίχνουν στη φωτιά τα πάντα: πόρτες, παράθυρα, μικροέπιπλα -μαζί με τα βερνίκια και τις μπογιές τους!

Ο μη εκλεγμένος υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μάς αποκάλεσε "τζίτζικες", που μετατρεπόμαστε σε "μέρμηγκες"! Ναι, εμείς είμαστε τζίτζικες, και όχι οι 300 τόσοι σύμβουλοι, τους οποίους χρυσοπληρώνουμε χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Ο μεν ΓΑΠ διδάσκει στο Χάρβαρντ, ενώ ταυτόχρονα τον πληρώνουμε ως βουλευτή χωρίς να τον βλέπουμε καθόλου, ο δε Αντωνάκης ανακηρύσσεται ευρωπαίος πολιτικός της χρονιάς από την εφημερίδα Handelsblatt.



"Θέλω έναν άλλο κόσμο"

Κι εγώ το ίδιο, άγνωστε χιλιανέ φίλε

3 σχόλια:

akrat είπε...

τόσο περίεργα τα πράγματα ε?

Mia Petra είπε...

Λωτοφάγε, κατάφερες και με έκανες...Σουλεϊμάν, κοινώς Τούρκο με τα γραφόμενα σου. Διάβασα κι από τα "ιστολόγια που διαβάζεις" τον "Ναπολέων" (για τις οσονούπω εκλογές) κι αποτελειώθηκα...
ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.
Γιατί δεν το βλέπουν όλοι και το βλέπουν με τρόμο, μόνο μερικοί;
Αμ, έτσι όπως πάμε, η ΝΔ θα ξανακυβερνήσει με "δόξα και τιμή"
Ξυπνάτε ρε, γαμώτο! Μας αποτεφρώνουν κι εμείς τίποτα;...

Ανώνυμος είπε...

Πρωτη φορα βλεπω θυματα ν αποθεωνουν τον δημιο τους!Σφαξε με αγα μου ν αγιασω! ΒΑΣΩ