Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Ο καθημερινός μας ναζισμός

Χθες το απόγευμα έβλεπα ένα επεισόδιο των "Δύο Ξένων" (1998), όπου ένας αστυνομικός παρουσιάζεται στη Φλώρα ως υπάλληλος της AGB και βάζει κοριό στο σπίτι της. Εκείνη περιγράφει στη Μαριάνθη πώς θα τρελάνει το μηχανάκι, επιλέγοντας κανάλια που κανείς δεν βλέπει. Και συμπληρώνει με οίκτο: "Θα βάλω κι εκείνον τον Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής, για να ανέβουν λίγο τα ποσοστά του, να χαρούν και στη Ρηγίλλης"!!!!
Η Χ.Α. κι η ΝΔ ήταν συγκοινωνούντα δοχεία -ή "αδελφά κόμματα", όπως είχε πει ο ανεκδιήγητος Π. Ψωμιάδης- ήδη από το 1998!

Μόλις δεκατέσσερα χρόνια μετά φτάσαμε στο σημείο, η  εγκληματική αυτή οργάνωση να καθορίζει την εσωτερική και εξωτερική μας πολιτική: Να ελέγχει τα αλβανικά αυτοκίνητα που μπαίνουν από τα σύνορα, να διαλύει πανηγύρια και λαϊκές αγορές, να μεταθέτει νηπιαγωγούς, να στρατολογεί ανενόχλητη ανήλικους μαθητές, να καταργεί νόμους περί ιθαγενείας, να επιβάλλει ιδεολογία στην αστυνομία, να προκαλεί προβλήματα με τη FYROM, να ξυπνάει παλιές έχθρες,να τρομοκρατεί ντόπιους και ξένους. 

Με ανορθόγραφη αφίσα της στην Καλαμάτα, αμφισβητεί και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου:

http://tvxs.gr/news/ellada/xrysi-aygi-polytexneio-zitoyntai-nekroi

Και μην ακούσω καμιά κυρία να ξαναπεί "πολλή σημασία της δώσαμε, μπόρα είναι θα περάσει", διότι δεν είναι μπόρα, είναι μπόχα. Είναι ιδεολογία μίσους, η οποία θα μας καταστρέψει αν την αγνοήσουμε. Παρεμπιπτόντως, οι ζωολόγοι λένε πως καμιά στρουθοκάμηλος δεν κρύβει το κεφάλι της στην άμμο. Είναι ανθρώπινο προνόμιο η απύθμενη βλακεία.




Ευτυχώς για εμάς, ο υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και επιλογή της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε για την ανάμειξη της Χ.Α. στο θέμα της Λευκάδας:  «Στη συγκεριμένη περίπτωση, αντίπαλος μας δεν είναι η Νηπιαγωγός. Το αν ακολούθησε ή όχι το πρόγραμμα της συγκεκριμένης σχολικής γιορτής αυτό, θα το συζητήσει με τον Περιφερειακό Διευθυντή, και θα βρεθεί η καταλληλότερη λύση, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επ’ αυτού Επαναλαμβάνω, αντίπαλός μας δεν είναι η Νηπιαγωγός. Αντίπαλός μας παραμένει να είναι η οποιαδήποτε ξενοφοβική ή ρατσιστική δύναμη, αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή, δεν είναι η καθηγήτρια, δεν είναι η Νηπιαγωγός, δεν είναι ο εκπαιδευτικός κόσμος». 
(όσοι δεν γνωρίζουν το θέμα, http://kartesios.com/?p=102737)

Αντίθετα, ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ κάλεσε την αστυνομία, επειδή φοιτητές κατέλαβαν χθες τη σχολή ως ένδειξη συμπαράστασης στην πανευρωπαϊκή απεργία. Κατέφθασαν 7 διμοιρίες των ΜΑΤ, για να πλακώσουν καμιά δεκαριά φοιτητές. Δεν είμαι υπέρ των καταλήψεων, αλλά θεωρώ απαράδεκτο το ότι ο κύριος πρύτανης θεώρησε σκόπιμο να εξαφανιστεί, ενώ είναι υπεύθυνος και για τους φοιτητές και για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Αν χανόταν μια ζωή, θα τη θεωρούσε παράπλευρη απώλεια;

Στην τύχη και στους αλληλέγγυους έλληνες γιατρούς οφείλουμε το γεγονός ότι όλα τα θύματα ξυλοδαρμού σε διαδηλώσεις επιβίωσαν.
Μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό;

 


Στην Ισπανία, πάντως, οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να ρίξουν άγριο ξύλο και πλαστικές σφαίρες, ακόμα κι εναντίον δεκάχρονων μαθητών:



Κάποιες Ισπανίδες, όμως, από εκείνες που λατρέψαμε στις ταινίες του Αλμοδόβαρ, βρήκαν έναν εξαιρετικό τρόπο να τους δείξουν πόσο γραμμένους τους έχουν:

Του Αστέρη Μασούρα  https://twitter.com/asteris

5 σχόλια:

akrat είπε...

ωραιότατη ανάρτηση

αυτές οι δύο τσούπρες που φιλιούνται γιατί είναι θέμα ?

ο καθένας με τα γούστα του

Λωτοφάγος είπε...

@ Διάβασες το σχόλιό μου, Ακράτ; Δεν είναι θέμα πουριτανισμού. Λένε "άει γαμ...." με έναν εύγλωττο τρόπο. Οι εκφράσεις των μπάτσων είναι όλα τα λεφτά!

Οι δικοί μας ομοφυλόφιλοι θα είχαν το θάρρος να το κάνουν; Είναι τόσο στενόμυαλοι, που οι πιο προβεβλημένοι από αυτούς... στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή! Εθελοτυφλούν; Πιστεύουν πως αυτοί θα τη σκαπουλάρουν; Μιλάμε για παράνοια, πλέον.

Διαχειριστής είπε...

Καλά, για το φιλί, βαριεμαι.

Κατά τα άλλα, η απάντηση στη Χρυσή Αυγή και τα περι ανυπαρξίας νεκρών στο Πολυτεχνειο, στον σημερινό Γ. Τράγκα.

http://www.real.gr/audiofiles/187654.mp3

akrat είπε...

οι ομοφυλόφιλοι αιωνίως Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ εννοώ

είναι σαν όλους μας

κοιμώνται τον ύπνο....

Mia Petra είπε...

Καλησπέρα Λωτοφάγε, που εξαφανίστηκες εσύ βρε παιδί; Μέρες σε περιμένω να έρθεις, εσύ τίποτα!
Ελπίζω να είναι όλα καλά κι απλώς να βαριέσαι, εκτός αν τα 'χεις πάρει στην κράνα με όλα αυτά που μας ξημερώνουν...

http://pistos-petra.blogspot.gr/

"ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ..."

Παρεμπιπτόντως, καλή Κυριακή σου εύχομαι! Καλό βράδυ.