Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Οι Robocop χρειάζονται και ανθρώπινη ασπίδα!

Θα τις είδατε, υποθέτω. Κάνουν θραύση στο διαδίκτυο.
Ωστόσο, τις αναδημοσιεύω από το μπλογκ των Άνεργων Δημοσιογράφων (εδώ).

Με ένα κεφαλοκλείδωμα, ο γενναίος ματατζής χρησιμοποιεί μια νεαρή γυναίκα σαν ασπίδα, για να αποφύγει τα αντικείμενα που του πετούν οι διαδηλωτές:






Στην καλύτερη περίπτωση, συλλαμβάνουν... επικίνδυνους μαθητές:

Guardian: Διαδηλωτές καταγγέλουν ότι υπέστησαν βασανιστήρια στη ΓΑΔΑ


Το γνωστό και μη εξαιρετέο γερμανικό περιοδικό Focus γράφει στα γερμανικά και στα ελληνικά ότι η Άνγκελα Μέρκελ δεν αξίζει το μίσος μας:



Θα συμφωνήσω μαζί τους. Το μίσος μας αξίζουν μόνο οι ντόπιοι οσφυοκάμπτες υπηρέτες των τραπεζών και των διαπλεκόμενων καθοικιών, που εξακολουθούν να απομυζούν τη χώρα και τους οποίους ξαναψήφισαν εκατομμύρια αποβλακωμένοι!


Χθες, ο Guardian δημοσίευσε άρθρο και φωτογραφίες για τα βασανιστήρια που υπέστησαν μέσα στη ΓΑΔΑ οι 15 συλληφθέντες της αντιφασιστικής μοτοπορείας (30/9/12), αλλά και για τις απειλές ότι οι αστυνομικοί θα δώσουν τα στοιχεία :τους στη Χρυσή Αυγή!

4 σχόλια:

Μαζεστίξ είπε...

Έχεις βάλει την πιο σωστή ετικέτα:
"στην Ελλάδα του Αντωνάκη"

Διαχειριστής είπε...

Καλημέρα Λωτό

Πολύ άσχημα όλα αυτά και καθόλου ευοίωνα. Σχετικά με τα βασανιστήρια και τους μπάτσους, νομίζω συγκαταλέγονται στην ίδια κατηγορία με τις δολοφονικές πράξεις της Χ.Α. και σαν όλα αυτά να πλέκουν ένα πλέγμα που θα μας παγιδεύσει με κάποιο τρόπο.

Πάντως Λωτό, προχθές στην συγκέντρωση, που ήταν ματατζήδες μέσα στον κόσμο για δυο ώρες χωρίς να κάνουν κάτι, παρατήρησα φάτσες και σκέφθηκα το εξής: οτι και εκεί πέρα μέσα πρέπει να υπάρχουν κάποιοι που έχουν άλλο ρόλο, κάποια καθάρματα, αλλά δεν είναι όλοι π.χ. αυτοί με τα ανάποδα γκλομπς, αυτοί που βασανίζουν, είναι κάοιοια λεγόμενα σταγονίδια, όπως παντού, και στο στρατό. Και το λέω γιατί είδα κάτι φάτσες που ήταν τελείως παιδάκια, μίλησα και με έναν, μάλιστα ήταν και μικροκαμωμένοι.

Λωτοφάγος είπε...

@ Ευχαριστώ, Μαζεστίξ. Υπάρχουν κι οι ενότητες "Η Ελλάδα του Κωστάκη" και "Η Ελλάδα του Γιωργάκη".
Ουτιδανοί πολιτικοί, καταστροφικές πολιτικές, αποβλακωμένος και απαίδευτος λαός: το μείγμα που προτιμά η Ολιγαρχία των τραπεζών!

Λωτοφάγος είπε...

@ Έχω μιλήσει με κάμποσους τέτοιους και στο παρελθόν, Κερασιά. Πολύ πριν από την κρίση. Σε αντιπολεμικά συλλαλητήρια για το ΙΡΑΚ και ακόμα πιο παλιά, εναντίον του Αρσένη, ως γονέας. Μια χαρά παιδιά φαίνονταν. Μικρά και τριανταφυλλένια.

Ρωτώ, όμως: μπαίνουν στα ΜΑΤ μόνο για το επίδομα; Δεν γουστάρουν και λιγάκι να δέρνουν; Δεν προϋποθέτει λίγο άρρωστη προσωπικότητα αυτή η επιλογή;
ΕΣΥ θα την έκανες;