Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Claim your piece of Greece!


Ο διασυρμός της χώρας μας δεν έχει τελειωμό! Μια κατάπτυστη ιστοσελίδα καλεί τους ευρωπαίους φορολογουμένους να επιλέξουν ποιο κομμάτι της Ελλάδας θέλουν, δεδομένου ότι έχουν πληρώσει για αυτό!
Πρωταθλητές στα σημαιάκια αναδείχθηκαν οι συνήθεις Ολλανδοί.
Για όλα αυτά, τα παιδιά του Ανδρέα (του Ζεβεδαίου, πήγα να πω) θα μείνουν στην Ιστορία ως η πλέον λαομίσητη κυβέρνηση, έστω κι αν σήμερα, ζαλισμένοι από τις συνεχείς μπούφλες, δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα.
http://www.mediagate.gr/Internet/item/8374-Salos-sto-Twitter-me-to-site-poy-moirazei-tin-Ellada-stoys-Eyropaioys

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε παιδια γιατι δινετε τοση σημασια στον καθε πεινασμενο για λιγο κρασι λιγο θαλασσα; αν τους αγνοησουμε απλως; θα το κλεισουν μονοι τους το μαγαζακι. οσο τους δινουμε σημασια τους δινουμε αξια και λογο υπαρξης. επισης τι κανουν οι περιβοητοι ελληνες χακερ και δεν το ρημαζουν αφου μας πειραζει; δεν χρειαζονται πολλα σημαιακια μια μονο

Λωτοφάγος είπε...

@ Διότι, αγαπητέ, η ουσία είναι πως οι πάντες θεωρούν, εδώ και 2 χρόνια, δικαίωμά τους να διασύρουν, να ειρωνεύονται και να συκοφαντούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Και, φυσικά, εκείνοι που εισπράττουν αυτόν το ρατσισμό δεν είναι όσοι αγόρασαν τις ακριβές σπιταρώνες του Λονδίνου, αλλά οι φοιτητές και οι νέοι που ψάχνουν για δουλειά στις χώρες αυτές, επειδή ο τόπος τους δεν τους χρειάζεται!
Αυτός ο εξευτελισμός οφείλεται αποκλειστικά στον ΓΑΠ, ο οποίος περιφερόταν στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, διαμένοντας στα ακριβότερα ξενοδοχεία και παραπονούμενος ότι "κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα"!
Είναι ο μόνος ηγέτης από τα PIGS που συκοφαντούσε τη χώρα του -τρόπος του λέγειν, βέβαια, αφού η αληθινή του πατρίδα είναι οι ΗΠΑ.
Συνεπώς, ό,τι και να κάνουν οι έλληνες χάκερ, η ρετσινιά παραμένει. Και κάποιους μας ενοχλεί...

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω για την απαντηση.
Συμφωνω μ αυτα που λες και συνεπως ενα γελοιο site δεν με στεναχωρει που σιγουρα καποιος ανεγκεφαλος το εφτιαξε και καποιοι ομοιοι του συμμετεχουν.Σ αυτους ειπα να μην δινουμε σημασια.
Ενω η συμπεριφορα του ΓΑΠ διεσυρε πραγματικα την αξιοπρεπεια μας κι αυτο ποναει ειδικα οσους δεν τον θελαμε ποτε.
Ολο το καλοκαιρι μιλησα με πολλους ξενους δεν ηταν στην πληοψηφια τους αρνητικοι με τους ελληνες αλλα με τον ΓΑΠ.Οι περισσοτεροι ειδικα αγγλοι μιλανε για μεγαλο ζορι στην ζωη τους απο την κριση.Ξερουν τι παιζει απο πολιτικη.Μονο δυο γερμανοι μιλησαν αρνητικα ενω μενουν μονιμα στην ελλαδα.Ο ενας για φοροδιαφυγη αλλα μια χαρα μου ζητησε αποδειξεις οταν του εφτιαξα την φορ.δηλωση για να μην πληρωσει 150 ευρω φορο απο τεκμηρια και ο αλλος για τεμπελια οταν του ειπα οτι παρασκευη η εφορια δεν εξυπηρετει το κοινο γιατι εχουν εσωτερικες εργασιες.Ε κατι τετοιοι φτιαχνουν τετοια site.

Λωτοφάγος είπε...

@ Ωραίος ο Γερμανός! Έχω κι εγώ κάτι τέτοιες ιστορίες φοροδιαφυγής από βόρειους τύπους, που κατά τα άλλα το παίζουν τιμητές των τεμπέληδων Νοτίων.
Δυστυχώς, όμως, η Bild διαβάζεται από δεκάδες εκατομμύρια, ενώ η Handelsblatt -για την οποία έγραφα δύο αναρτήσεις νωρίτερα- από πολύ λιγότερους.
Ναι, ακούω ότι οι Άγγλοι κατέβασαν τους τόνους και κάποιοι μας συμπονούν.
Κρίμα που έπρεπε πρώτα να τους πιέσει άγρια ο Κάμερον!

Ν.Α. Λάμπης είπε...

Γιατί "κατάπτυστη" Λωτοφάγε;;;

Αυτός είναι ο ΣΤΟΧΟΣ τους!

Να αγοράσουν (μπιρ-παρά) από τους τεμπέληδες και διεφθαρμένους έλληνες ό,τι δεν μπορούν να ...κατασκευάσουν αυτοί οι εργατικοί και πάναγνοι.

Στους Ολλανδούς ας θυμίσει κάποιος τον ...πανέντιμο σύζυγο της βασίλισσάς τους Τζουλιάνας (ιδρυτή και πρόεδρο της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ...) που τά 'χε πιάσει (τό ομολόγησε και τά επέστρεψε!) από την Λόκχηντ.

Και στους Γερμανούς ας θυμίσει ότι η Ζήμενς αλλά και η ΜΑΝ, η Νταίμλερ-Μπενζ(Μερσεντές), η άλλη με τα ...κεκλιμένα υποβρύχια και δεν συμμαζεύεται ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ είναι... όχι ελληνικές.

Θέλει κότσια όμως κάτι τέτοιο... Όχι GAP...

Καλή βδομάδα νά 'χουμε.

Λωτοφάγος είπε...

@ Διότι το διεθνές κεφάλαιο το γνωρίζει καλά, Λάμπη. Οι ιστοσελίδες, όμως, απευθύνονται στον μικροαστό Ολλανδό, για να του χαϊδέψει τα αφτιά. Αυτό με διαολίζει.

Ο βασιλικός σύζυγος τα επέστρεψε και καθάρισε! Είδες που είθισται να απαλλάσσεται όποιος τα επιστρέφει; Άρα; Λογικόν!

Στην τέως Ανατολική Γερμανία, την περιοχή που πλήττεται από φτώχεια και ανεργία, η πλειοψηφία είναι υπέρ της έξωσης της Ελλάδας από το ευρώ! Η υποκρισία και η βλακεία περισσεύει και εκεί.