Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Ποιος έκαψε τη Marfin;


(η εικόνα από http://atithaso.blogspot.com/2011/02/2_23.html)

5 Μαΐου 2010: ενώ εξελίσσεται μια τεράστια διαδήλωση εναντίον του Μνημονίου, άγνωστοι σπάνε τα τζάμια της Marfin στη Σταδίου και πετούν μολότοφ. Μέχρι να καταλάβουμε τι καίγεται, τρεις νέοι άνθρωποι, εργαζόμενοι στην τράπεζα, χάνουν τη ζωή τους!

Ένα χρόνο μετά, κατόπιν εμπεριστατωμένης έρευνας σε οπτικό υλικό -που μάλλον δεν διαφώτισε τον εισαγγελέα, αφού επέστρεψε τη δικογραφία- οι αστυνομικοί προσήγαγαν προχθές Παρασκευή τέσσερις υπόπτους.

Χθες, Σάββατο, οι τρεις αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ ο τέταρτος παραπέμπεται στο αυτόφωρο για παράνομη οπλοχρησία, επειδή στο σπίτι του βρέθηκαν ένα... τόξο, μια σφεντόνα και ένα πτυσσόμενο κλομπ!

Ο.Κ., το καταλάβαμε: ο Ρομπέν των Δασών έκαψε τη Marfin!

Πάντως, κάτι περίεργο συμβαίνει. Στη διαδήλωση της 23ης Φεβρουαρίου, δεν είχαν συλλάβει κάποιον στο Σύνταγμα επειδή κρατούσε τόξο; Διέθετε, μάλιστα, βέλη, τσεκούρι και καδρόνι, όλα τελευταίας τεχνολογίας!

Μήπως έχουμε Κίνημα Τοξοτών;

2 σχόλια:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Μήπως η Τοξοβολία μετατρέπεται σε άθλημα των αντιδρώντων;

Ερώτηση: Από πότε τα 3 στοιχεια αποτελούν αιτία για να συλληφθεί κάποιος; Τελικά οι κατσαρόλες των Πυρήνων και οι τα βιβλία των αποτυπωμάτων των φίλων των μελών του Επανασταστικού αγώνα, αποτελούν τις περιπτώσεις όπου ο νομικός βιασμός της λογικής έκανε την εμφάνισή του!

Υπομονή στα παιδιά γιατι η δημοκρατία συνεχίζει τη δουλειά και οι πολιτικοί κρατούμενοι πανε για 50άδα!

Λωτοφάγος είπε...

Αν έχετε καμιά σφεντόνα ξεχασμένη, πετάξτε την. Μπορεί να σας περάσουν για Παλαιστίνιους. Μην ξεχνάτε ότι με το Ισραήλ τακιμιάσαμε τώρα τελευταία.
Κι όταν αθωωθούν, ποιος θα τους δώσει τη χαμένη τους ζωή;
Πάντως, πολύ μπανάλ αυτοί οι άνθρωποι: χύτρες, τόξα, σφεντόνες... Κάποιος πρέπει να τους πει ότι είμαστε στον 21ο αιώνα! :)))