Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ελεεινά ανθρωποειδή!

Το διάβασα την Πέμπτη στο "Ποντίκι", αλλά ο Γιώργος Πίττας τα λέει πιο αναλυτικά:
http://politispittas.blogspot.com/2010/09/blog-post_17.html

2 σχόλια:

Ektoras είπε...

Προ καιρού είχα μπεί στο ιστολόγιο της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ. Εκεί διαπίστωσα μιας και άφηνε δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα, άφηνε λοιπόν τα σχόλια ελεύθερα. Όντως υπήρχαν εμετικά και άκρως επιθετικά σχόλια από ακραίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω. Η πρώτη διαπίστωση είναι αυτή.
Όμως υπάρχουν πολλές "Aφροδίτες" εκεί έξω αγαπητέ Λωτοφάγε που δεν είχαν την τύχη να γνωρίζουν μέσα ή έξω από εισαγωγικά τον κο. Βούγια. Εκεί έχω μια ένστανση. Απλά επιβεβαιώνεται ο κανόνας έχεις μπάρμπα στην Κορώνη η στην συγκεκριμένη περίπτωση κάτι άλλο... δεν είμαι σε θέση να το αποδείξω, οπότε δεν το αναφέρω, το αφήνω ως υπονοούμενο. Τα κομματόσκυλα κάθε είδους θα αντιπαλεύουν μια ζωή για εξουσία με οποιοδήποτε κόστος. Αυτό το γράφω γενικά όχι για την εν λόγω κυρία. Διαχωρίζω λοιπόν τη θέση μου και κατακρίνω τα εμετικά χυδαία άρθρα εναντίον της.
Δεν συμφωνώ όμως και με την άνοδό της κάθε Αφροδίτης δεν πα νά’ναι και της Μήλου, σε κυβερνητικά κλιμάκια, μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες. Μα που ζώ τώρα και τα λέω αυτά θα μου πεις και δεν έχεις άδικο. Όσο για την ΕΡΤ, τα δις που χάνονται κάθε χρόνο εκεί μέσα και τσεπώνονται, θα μπορούσαν να συντηρήσουν μια πόλη σαν το Βόλο και ξέρω τι λέω. Δεν θα αλλάξει τίποτα.

Τα σέβη μου

Λωτοφάγος είπε...

@ Αγαπητέ Έκτωρ, η αλ Σαλέχ ασχολείται πολλά χρόνια με τους μετανάστες. Κρίνοντας από το όνομά της, υποθέτω ότι και ο πατέρας της μετανάστης είναι.
Νομίζω, λοιπόν, πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος και για την εκπομπή και για τη θέση δίπλα στον Βούγια. Η εκπομπή αυτή ΠΡΕΠΕΙ να γίνει από την ΕΡΤ, μήπως και ξυπνήσει τους λοβοτομημένους τηλεθεατές που ρέπουν προς το ΛΑΟΣ, πεπεισμένοι ότι για το δημόσιο έλλειμμα φταίνε οι μικροπωλητές της Ομόνοιας!
Τα άτομα που της επιτίθενται είναι είτε σεξουαλικά πεινασμένα (οπότε όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια) ή δεν παραδέχονται την ομοφυλοφιλία τους και επιτίθενται σε κάθε γυναίκα που, ενώ είναι όμορφη, δεν αρκείται σε αυτό.