Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν έχουν το θεό τους!

Τα βρετανικά σαΐνια διαπίστωσαν πως οι άθεοι έχουν πολλαπλασιαστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που διαδηλώνουν εναντίον του Πάπα και των μισαλλόδοξων κηρυγμάτων του. Θεώρησαν, λοιπόν, πως είναι η καλύτερη στιγμή να αναθερμάνουν το θέμα της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Έτσι, σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσαν τη σύλληψη πέντε υπόπτων για απόπειρα εναντίον του Βενέδικτου, ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία στη Σκοτία, παρά τις αντιδράσεις των πολιτών για τα σκάνδαλα παιδεραστίας που συγκάλυπτε το Βατικανό. Τελικά, το βράδυ διευκρινίστηκε ότι οι "ύποπτοι" ήταν... προσωπικό καθαριότητας, αλλά προφανώς είχαν λάθος χρώμα.

Ευτυχώς δεν τους εκτέλεσαν αμέσως, όπως είχαν κάνει το 2005 με τον άτυχο 27χρονο βραζιλιάνο Κάρλος ντε Μενέζες αμέσως μετά τη βομβιστική επίθεση στο μετρό. Ούτε καν τους χτύπησαν, όπως είχε κάνει στην περσινή διαδήλωση κατά των G20 ένας αστυνομικός, προκαλώντας το θάνατο από καρδιακή προσβολή του 47χρονου εφημεριδοπώλη Ίαν Τόμλινσον, που απλώς παρακολουθούσε με τα χέρια στις τσέπες! Φαίνεται ότι ακόμη και η Scotland Yard μαθαίνει από τα λάθη της.

Ωστόσο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Σάρα Πέιλιν και η παρέα της συνεχίζουν τα tea party, διαδίδοντας ότι ο Ομπάμα είναι μουσουλμάνος και περίπου όργανο του σατανά. Δυστυχώς, στη "βαθιά" Αμερική, με τους άξεστους και αμόρφωτους Rednecks, κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα πιστευτό. Η νοοτροπία που περιέγραφε ο Τενεσί Ουίλιαμς στα έργα του ζει και βασιλεύει.

Εξάλλου, στην εύπορη Ολλανδία οι ρατσιστές -με επικεφαλής τον Χέιρτ Βίλντερς που βάφει τα μαλλιά του πλατινέ ως απόδειξη ότι ανήκει στην άρεια φυλή- ανέβασαν πολύ τα ποσοστά τους στις εκλογές του Μαΐου και απαιτούν να φύγουν όλοι οι μουσουλμάνοι από τη χώρα.

Στα καθ' ημάς, έχουμε πλέον συχνές επιθέσεις ακροδεξιών εναντίον μεταναστών στην πολύπαθη πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι στις ομάδες των "αγανακτισμένων" πολιτών συμπεριλαμβάνονται Αλβανοί, οι οποίοι έχουν πλέον γίνει βασιλικότεροι του βασιλέως!

Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε τις επικίνδυνες καντρίλιες του Γιωργάκη με το Ισραήλ, έχουμε ήδη ένα πολύ εκρηκτικό μείγμα, αδέλφια. Ό,τι είχε πετύχει ο πατέρας του με τόσο κόπο, ο υιός το γκρέμισε μέσα σε ένα χρόνο: έχουμε χάσει τη φιλία των Αράβων και δεν είμαστε πλέον στο απυρόβλητο.

Είναι, λοιπόν, πολύ επίκαιρο το σύνθημα των αθεϊστικών οργανώσεων:

Υπάρχουν τόσοι πολλοί φονταμενταλιστές χριστιανοί, κι έχουμε τόσο λίγα λιοντάρια!

8 σχόλια:

Locus Publicus είπε...

Αυτοί οι θεοί θα μας κάψουν τα μπατζάκαι φίλε Λωτοφάγε. Σήμερα το πρωί πέρασε απο το σπίτι μου ένα κλιμάκιο για να υπογράψω να μην χτιστεί το τέμενος στο Ground Zero της Νέας Υόρκης. Ο Ομπάμα, μου είπε μια κυρία γύρω στα 60 ειναι κρυπτο-μουσουλμάνος (νέο είδος μουσουλμάνου). Αντε και καλές ψαριές. Και παρακολούθα πολύ Πακιστάν Ιράν. Το θέμα παίζει πολύ στην τηλεοραση (κυρίως στο Fox που ειναι κάτι σαν την ΥΕΝΕΔ).

Unknown είπε...

Στην Ελλάδα δεν πρέπει να κατηγορούμε αυτούς που υποστηρίζουν ότι ο Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος!
Αυτό είχε δηλώσει στην Βουλή στην αρχή της νέας κυβερνήσεως και ο κ. Χρυσοχοϊδης, ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Την είδηση έφαγε η μαρμάγκα και ο κ. Χρυσοχοϊδης συνέχισε να απολαμβάνει της ασυλίας στα ΜΜΕ!

Βάσσια είπε...

Τώρα πόσο σημασία έχει αν ο Ομπάμα είναι χριστιανός ή μουσουλμάνος ή άθεος, και ο κάθε Ομπάμα, μόνο οι αμερικανοί το ξέρουν.

Όχι ότι δεν αντιλαμβάνομαι την ανάγκη τους να είναι ένα από όλα...

Τώρα ο Πάπας που σεργιανάει στο UK, είναι σημάδι των καιρών.

Ο Γιώργος εε; Το είχα πει, ο πατέρας με τον Αραφάτ και ο γιος με τον Νετανιάχου.
Και η Τουρκία στρέφεται προς Ιράν; Έτσι διαβάζω και μακριά από την Ε.Ε και τη Δύση.

Είμαι σίγουρη ότι όλοι πιστεύουν σε κάποιον "Θεό" απλά δεν είναι θρησκευτικής προέλευσης.

Καλό Σ/Κ Λωτοφάγε

Λωτοφάγος είπε...

@ Κρυπτομουσουλμάνος, ε; Ωραίο, Λόκους! Μετά τη σύγκρουση των Πολιτισμών, περάσαμε στη σύγκρουση των θρησκειών. Επιστρέψαμε, δηλαδή, 9 αιώνες πίσω. Αυτό πώς το λένε οι οικονομικοί αναλυτές; Αρνητική πρόοδο;
Το θέμα του Πακιστάν το παρακολουθώ από το 2003 και με ανησυχεί πολύ. Αν στον εμφύλιο προσθέσεις και την ατομική βόμβα, μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος, φίλε μου.

Λωτοφάγος είπε...

@ Πολύ σωστά, κύριε Βαρδάκα: αφού αποτέλεσε υλικό για τις σατιρικές εκπομπές, "ξεχάστηκε", για να μην θυμόμαστε ποιοι προσποιούνται την κυβέρνηση.
Από την άλλη, ο Ομπάμα κατάφερε να κάνει τον Γουτεμβέργιο να κροταλίσει τα κόκκαλά του όταν είπε μέσα στον ενθουσιασμό του πως η ανθρωπότητα οφείλει την τυπογραφία στον αραβικό πολιτισμό!
Από μαργαριτάρια πολιτικών, έχουμε κάβα!

Λωτοφάγος είπε...

@ Οι Αμερικανοί χρειάζονται πάντα ένα αντίπαλο δέος για να δικαιολογούν τις στρατιωτικές δαπάνες, Βάσια.
Η Τουρκία έχει Εξωτερική πολιτική με Ε κεφαλαίο. Όχι τον φον Δρούτσα!
Σήμερα προσεγγίζει το Ιράν για να καθιερωθεί ως ηγεμονική δύναμη στον ισλαμικό κόσμο, αύριο θα διαπραγματευθεί με τη Δύση από θέσεως ισχύος. Αν η ΕΕ διαλυθεί, τόσο το καλύτερο γι' αυτήν. Πέταξε έξω το ΔΝΤ και στηρίζεται στα 80 εκατομμύριά της.
Εμείς οι χαχανούληδες τι κάνουμε;
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα.

mtryfo είπε...

είπες:Δυστυχώς, στη "βαθιά" Αμερική, με τους άξεστους και αμόρφωτους Rednecks, κάτι τέτοιο γίνεται εύκολα πιστευτό ...
Ηταν ανάγκη να πας τόσο μακρυά για να τους βρεις... εδώ απλώς δεν τους λέμε rednecks, έχουν άλλες ονομασίες και μόλις κάποιος πάπαρδος σηκώσει το λάβαρο τρέχουν να μπουν στη δούλεψή του...

Καλά η Τουρκία διεκδιθεί ηγεμονία στον ισλαμικό κόσμο... ο Γιώργος τι διεκδικεί και συναντιέται με τον Αχμαντινετζάντ? (δεν έχω απάντηση, είναι απλώς μια απορία μου που την καταθέτω... :)

Καλή βδομάδα Λωτοφάγε... :))

Λωτοφάγος είπε...

@ Εδώ θα τους λέγαμε βλάχους, Μαρία, αν δεν ήταν τόσο διεσπαρμένοι. Έχεις δίκιο.
Ίσως ο Γιωργάκης προσπαθεί να διασκεδάσει τις ανησυχίες του Αχμαντινετζάντ, μετά το τακίμιασμα με το Ισραήλ και τα κοινά γυμνάσια.