Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Ένα γαρύφαλο απ' τη Γάζα...

(από το tvxs)


Του... ανέραστου Αγίου Βαλεντίνου σήμερα. Αισθηματίες πάντα οι Ισραηλινοί, επέτρεψαν στους τραγικούς κατοίκους της Γάζας να εξαγάγουν 25.000 γαρύφαλα στη Δύση, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς!

25.000 γαρύφαλα: ένα ελάχιστο τμήμα της παραγωγής, ένα ελάχιστο έσοδο για 5 εκατομμύρια ανθρώπους που ανεβαίνουν έναν Γολγοθά χωρίς τέλος, εξήντα χρόνια τώρα!
Και που τους ξεχάσαμε κιόλας...

300 οργανώσεις έχουν ήδη ετοιμάσει έναν ογκώδη φάκελο για να παραπέμψουν το Ισραήλ για εγκλήματα πολέμου! Έληξε άραγε η εποχή της ατιμωρησίας για ένα κράτος που εκφασίζεται ραγδαία, για έναν λαό που ξέχασε όσα υπέφερε και ψηφίζει Μπίμπι (Νετανιάχου), Λίμπι (Λίμπερμαν) και Τζίπι (Λίβνι);

Κι αν η μισή μου καρδιά στη Γάζα βρίσκεται, η άλλη μισή είναι στο πλευρό όσων τολμούν να αγωνίζονται για την Ειρήνη μέσα στο Ισραήλ!

Διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για τη δολοφονική επίθεση κατά της ηρωικής Κωνσταντίνα Κούνεβα! Δημοσιογράφοι και εισαγγελείς ανακάλυψαν με διαφορά φάσης τους σύγχρονους δουλέμπορους. Αυτούς που νοικιάζουν εργαζόμενους σε εταιρείες και οργανισμούς, χωρίς ωράριο, χωρίς αξιοπρεπές μεροκάματο και χωρίς ασφάλιση. Ακόμα και στη ΓΣΕΕ, όπως αποκάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ!

2 σχόλια:

vasikos metoxos είπε...

Η ΓΣΕΕ με τις Βουλγάρες θα ασχολείται? Τι λες τώρα.

Στη Γάζα η καρδιά μας τεμαχίζεται Λωτοφάγε...

marianaonice είπε...

Φοβάμαι πως η εποχή της ατιμωρησίας δεν λήγει ποτέ γι' αυτούς τους χασάπηδες όλου του κόσμου!!