Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

Κάντε κάτι χρήσιμο, επιτέλους: ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!



Δολοφονήθηκε το 1985, στα 15 του χρόνια! Από το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για τη νέα δολοφονία και προαλείφεται (ή ξερογλείφεται) για την εξουσία! Φέτος, ο Μιχάλης Καλτεζάς θα γινόταν 38 χρονών...



Ο Αλέξης δολοφονήθηκε χτες βράδυ. Στα 15 του χρόνια κι αυτός. Από τη Νέα Δημοκρατία των σκανδάλων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας!

9 σχόλια:

vasikos metoxos είπε...

Αυτό που συμβαίνει είναι λαϊκή εξέγερση. Ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι. Από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη οι νεολαίοι δείχνουν το δρόμο. Κι ας τους βαφτίζουν τα βρωμερά ΜΜΕ αναρχικούς και αντιεξουσιαστές. Η δολοφονία του έφηβου των 16 χρόνων στο κέντρο της Αθήνας αποτελεί πράξη ενάντια στην όποια δημοκρατία ονειρεύεται ο καθένας. Φτάνει.

Ναπoλέων είπε...

@ Λωτοφάγε
Το πιό λιτό {και για τούτο ταιριαστό} κείμενο που έχω διαβάσει ως τώρα για τη δολοφονία. Και το πιό επικεντρωμένο.
Το έγκλημα αυτό όμως νομίζω πώς έχει περισσότερες διαστάσεις και μεγαλύτερο βάθος από «ένα ακόμα έγκλημα των δυνάμεων καταστολής».
Θα προσπαθήσω να τις αναπτύξω στο μπλογκ μου.

@ Βασικέ M.
Το βάφτισμα δεν το κάνουν τα Μέσα Μαλάκυνσης Εγκεφάλου αλλά οι ίδιοι...
Και στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις...
Βέβαια θα τρίζουν τα κόκκαλα κάποιων άλλων Αναρχικών- Αντιεξουσιαστών...
Ποιός όμως δίνει σημασία σε τέτοια, μπροστά στο έγκλημα;;;

αγάπη - αφοπλισμός - ειρήνη
Ναπολέων

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

" Η απώλεια του παιδιού είναι τραύμα στο "κράτος δικαίου."
Πρόεδρος Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας.

1. Έχετε την υποχρέωση να παραιτηθείτε κ. Παυλόπουλε.
Είστε καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και να αναλάβετε την πολιτική σας ευθύνη.
Να επιμείνετε στην παραίτησή σας. Το οφείλετε στην πολιτική και στον πολιτισμό.

2. Έχετε την μέγιστη ευθύνη κ. Καραμανλή.
Είστε Πρωθυπουργός και δεν έχετε αναλάβει καμμία ευθύνη έως αυτήν τη στιγμή. Είστε ένα απλός θεατής σε ένα κράτος που έχει παραλύσει από τη διαφθορά και την κατάχρηση εξουσίας.
Εσείς κυβερνάτε και αντί να παρεμβαίνετε κάνετε παρατηρήσεις και διαπιστώσεις.
Σας χαρακτηρίζει πρωτοφανής πολιτική ανεθυνότητα."
(ποστ μου)

Hades είπε...

Λωτοφάγε, κατ' εμέ τον (κάθε) Αλέξανδρο σκότωσε η αδιαφορία όλων μας. Οι πολιτικοί μας είναι μέλη της κοινωνίας μας. Τους ψηφίζουμε εμείς. Εμείς οι ίδιοι δεν καταγγέλουμε συμπεριφορές που μπορεί να είναι επικίνδυνες (όχι μόνο αστυνομικών αλλά απ'όπου μπορούμε να φανταστούμε). Και πάει λέγοντας. Δεν είμαστε αμμέτοχοι. Τουναντίον...

Λωτοφάγος είπε...

@ Βασικέ, Ναπολέων, Σπίθα και Άδη, φαντάζομαι ότι ακούσατε για την αυριανή συνάντηση Καραμανλή-Παπούλια. Με δεδομένο το σημερινό χάος σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα, φαντάζομαι ότι θα κηρυχθεί η χώρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και θα προκηρυχθούν εκλογές!
Το αποψινό σκηνικό, αν δεν αλλάξει βεβαίως, δείχνει προμελετημένο σχέδιο! Για πρώτη φορά το μπλοκ του ΚΚΕ κόπηκε στα δύο και καίγεται το κέντρο της πόλης. Μου θυμίζει 1990!

Locus Publicus είπε...

Είναι έγκλημα να σου κόβει κάποιος τη ζωή, πριν ωριμάσεις, πρίν ερωτευθείς, πρίν δείς τον κόσμο.

Yπο τις παρούσες συνθήκες, ο κ. Καραμανλής νομίζω πως θα πρέπει να αποχωρήσει απο την διακυβέρνηση της χώρας. Οχι γιατί κάποιος τρελλός σκότωσε ενα παιδί. Αλλά γιατί δεν έκανε τίποτα να ανομορφώσει αυτό το διαβρωμμένο και παρακμιακό σώμα της Αστυνομίας, ενώ μπορούσε. Γιατί είχε την ευθύνη να το κάνει.

Το συνετότερο θα ήταν να κηρύξει εκλογές σε λίγους μήνες. Η λαική δυσαρέσκεια, πέραν των τραμπουκισμών, είναι πολύ μεγάλη, και το θέμα μας έχει εκθέσει διεθνώς.

Ο επερχόμενος πρωθυπουργός, όποιος κι αν είναι, θα πρέπει να ανάγει σαν πρώτο του θέμα την αξιοπιστία της Ελληνικής Αστυνομίας. Να την αναγάγει σε οντότητα σεβαστή και αποδεκτή απο τον κόσμο. Θα πάρει καιρό, θα απαιτήσει πολλά δισεκατομμύρια, εκπαίδευση, αλλαγή νοοτροπίας και λαική συμμετοχή, αλλά γίνεται. Γίνεται.

Ακούω σενάρια για δεξιούς και αριστερούς παρακρατικούς. Δεν πρέπει να το δούμε έτσι. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολιτικά να μας διαιρέσουν. Η δουλειά του τραμπούκου είναι οι τραμπουκισμός.

Εχω έναν γιό περίπου στην ηλικία του Αλέξη που μεγαλώνει στην Αμερική. Θέλω να τον στείλω μια μέρα, μόνο του, στην Ελλάδα, να τη δεί σαν έφηβος, να την αναπνεύσει. Με κατανοείτε..

akrat είπε...

καλημέρα...
ούνα φάτσα ούνα ράτσα...

Λωτοφάγος είπε...

@ Δυστυχώς, Λόκους, ο φερόμενος ως πρωθυπουργός δεν είχε τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί!
Αντίθετα, το κέντρο της πόλης έχει διαλυθεί, εκατοντάδες εργαζόμενοι των 700 (στην καλύτερη περίπτωση!) ευρώ έχουν μείνει άνεργοι, η οικονομική ζημιά εν μέσω κρίσης είναι τεράστια, τα παιδιά νιώθουν προδομένα κι εμείς, οι... απλοί πολίτες, που ψηφίζουμε συνεχώς ανίκανους και φαύλους, παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα άναυδοι!
Μην στείλεις ακόμη το γιο σου στην Ελλάδα. Ανάβαλέ το για κάποια χρόνια, ώστε να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση! Τα δικά μου παιδιά νιώθουν αηδιασμένα και απελπισμένα!

Ανώνυμος είπε...

Η κ.Διαμαντοπούλου πυθεία ή ...γνώστης ???
Δείτε το βίντεο που βρήκα στο ​​​​​politis-gr​​​​​
Ας πούνε επιτέλους την αλήθεια.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .!!!!!!