Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008

Η Κυριακή των Παπουτσιών Νο. 43Και πάνω που εκατομμύρια άνθρωποι φωνάξαμε "γεια στο χέρι σου, λεβέντη", του το σπάσανε, καταγγέλλει ο αδελφός του. Και τα πλευρά του. Και μωλωπίσανε το πρόσωπό του. Τον σαπίσανε στο ξύλο εκεί, στην πράσινη ζώνη της Βαγδάτης.

Δεν είναι περίεργο που η Δύση αποδίδει πράσινο χρώμα σε ό,τι πιο αποκρουστικό για τους λαούς; "Πράσινη ζώνη", "Πράσινη γραμμή", "Πράσινο Ακρωτήρι" (όπου άνθιζε κάποτε το φοβερό δουλεμπόριο) και όλα τα πράσινα άλογα μαζεμένα!

Διαδικτυακώς, όμως, γίνεται της τρελής:

Διακόσιοι (200!) δικηγόροι, Ιρακινοί αλλά και Αμερικανοί, προσφέρονται να τον υπερασπιστούν δωρεάν,

Αυξάνονται οι προσφορές για την απόκτηση των διαβόητων παπουτσιών,

Εργοστάσιο παπουτσιών στη Χεβρώνα (αυτό ειδικά μοιάζει με σύντομο ανέκδοτο!) προσφέρεται να... παπουτσώνει τον δημοσιογράφο για όλη την υπόλοιπη ζωή του,

Δημιουργήθηκε ήδη παιχνίδι με το κεφάλι του Bush και διάφορα μοντέλα παπουτσιών από τα οποία ο παίκτης διαλέγει για να εκσφενδονίσει στο στόχο!

4 σχόλια:

xasodikis είπε...

Να σου πω, εγώ έχω κάτι μπότες ορειβασίας ενισχυμένες, ζυγίζουν γύρω στο κιλό η κάθε μία... Χμμμ...

Λωτοφάγος είπε...

Αρκεί να είναι νούμερο 43, Χασοδίκη μου, και είσαι ευπρόσδεκτος να παίξεις!

vasikos metoxos είπε...

Παίζουν και κάτι εργοταξιακές της ΔΕΗ με επένδυση σίδερο που μπορεί να σε αφήσουν στον τόπο....

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色