Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2008

Βρε τι γίνεται στον κόσμο!


"Εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας δημιούργησε στη Δανία η πράσινη πολιτική της", ειπώθηκε σε ημερίδα που διοργάνωσαν το ΣΚΑΪ και η δανέζικη πρεσβεία! There is no business like green business! Αντίθετα, ο κολοσσός που λέγεται Citigroup ανακοίνωσε ότι θα απολύσει 500.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο! Ο ανθρωπισμός και ο παλιανθρωπισμός!
Έγραψε ο αγαπητός μου ψυχο-μπλόγκερ Dr Seeng: "Ο αξιότιμος κ.Παπακωνσταντίνου του ΠΑΣΟΚ λοιπόν, συναντήθηκε με τον Πάπιστα πριν δύο μήνες και γνώριζε την ύπαρξη του βίντεο. Το αποκάλυψε όμως τώρα διότι τότε δεν εκτίμησε σωστά τη σοβαρότητα της υπόθεσης, όπως λέει... Να τα βλέπουμε αυτά, γιατί με τις μαλακίες που κάνει η Νέα Δημοκρατία, έχουμε ξεχάσει τι εστί ΠΑΣΟΚ…" Προσυπογράφω!
Κάποια σαΐνια εισπρακτικής εταιρείας τηλεφώνησαν πριν από λίγες μέρες στο σπίτι και το γραφείο του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Πάνου Καμμένου απειλώντας ότι... θα τον γράψουν στον "Τειρεσία"! Ναι, μα τον Χριστό! Και τότε εκείνος, ωσαν άλλος Παπαφλέσσας, βροντοφώναξε: "Οι πολίτες πρέπει να απευθυνθούν για το θέμα στον Συνήγορο του Πολίτη"!!!
Με το συμπάθειο, κύριε Καμμένε μου, εσείς δεν είστε κυβέρνηση; Γιατί να τρέχουμε σε ξένους ανθρώπους; Πάντως, σε καλό μας βγήκε αυτή η ιστορία, διότι χθες το Υπουργείο Οικονομίας ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει δέκα κανόνες λειτουργίας στις εισπρακτικές εταιρείες. Ναι, ναι, επιτέλους ανακάλυψε ότι δρουν ανεξέλεγκτα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα προαναφερθέντα σαΐνια!
Αύξηση επιτοκίων είχαν ανακοινώσει οι κυπριακές τράπεζες, αλλά τις πήραν με τις πέτρες και ανακάλεσαν! Εμείς να τα ακούμε, που καθόμαστε και πληρώνουμε σαν χαϊβάνια, που έλεγε κι ο παππούς μου. Σάλος ξέσπασε, επίσης, όταν μαθεύτηκε ότι ελληνική τράπεζα που δραστηριοποιείται στη Μεγαλόνησο πήρε τα 2/3 των καταθέσεων και τα έστειλε στα Βαλκάνια, για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ρευστότητας που έχουν τα εκεί υποκαταστήματά της! Το περί χαϊβανιών ισχύει κι εδώ!
Ο μπλόγκερ Τρωκτικό λέει ότι ο πρώην υπουργός Αιγαίου του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης "μπήκε" στο χρηματιστήριο το 1999 με 707.000 δρχ. και ξαναβγήκε -εγκαίρως, όχι σαν μερικούς μερικούς!- με κέρδος 900.000.000 δρχ. Να και κάποιος που άκουσε την προτροπή του Γιάννου Παπαντωνίου να επενδύσει στο Χρηματιστήριο και δεν το μετάνοιωσε!
Και κάτι μη πολιτικό: Καλό ταξίδι, Γιώργο Κοίλιαρη!

7 σχόλια:

Ο άλλος είπε...

Έφτασε η ώρα της κρίσης και δεν έχουμε κρίση για το τι θα γίνει με την κρίση

Λωτοφάγος είπε...

@ Πώς να έχουμε, Άλλε μου;
Ρίξε μια ματιά στους πολιτικούς μας (με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό) και αναρωτήσου: "είναι δυνατόν να σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός από την καλοπέρασή τους;"

o ...μάλλoν άνθρωπoς είπε...

Μού έδωσες ιδέα με τα περί Καμμένου:

Να συστήσουμε μια ομάδα ...τηλεφωνητών, να παίρνουμε τηλέφωνο διάφορους "σπουδαίους" δήθεν ως εισπρακτική εταιρεία, ότι αν δεν πληρώσουν θα τους κόψουμε το φώς, το νερό, το τηλέφωνο, θα τους καταγγείλουμε για οικοδομικές παραβάσεις στη βίλλα τους (αποκλείεται να μην έχουν κάνει...), για χρέη στο ΙΚΑ (όλο και κάποια ανασφάλιστη φιλιππινέζα θα έχουν...) κλπ, οπότε θα βελτιωθούν πολλά πράμματα εν Ελλάδι.

Είσαι μέσα;

akrat είπε...

καλημερούδια
εξαίρετη ανασκόπησις...

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Πολύ σωστά, όλα.
Για τον Γιώργο Κοίλιαρη , πόσταρα στον Οίκο Αντοχής, ένα πολύ καλό αφιέρωμα με κείμενο της κ. Μηλιοπούλου που έγραψε το
NYLON

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Πάνος Καμμένος:
"Οι πολίτες πρέπει να απευθυνθούν για το θέμα στον Συνήγορο του Πολίτη"!!!


Με μπέρδεψες,τι γίνεται;
Συμφωνώ με τον Πάνο;
!!!

Αυτό είναι είδηση:)

"Κάποιος σκότωσε τον πατέρά του και όταν βρέθηκε στο δικαστήριο, τότε ζήτησε επιείκεια επειδή ήταν:
...ορφανός!"

vasikos metoxos είπε...

Απολαυστική αναδρομή στα γεγονότα των ημερών. Ξέχασες το φίλο σου τον Ζορό που περιμένει έναν νέο Τσε να επιβάλει την κάθαρση...