Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μαυρογιαλούροι!

Στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα "Ποντίκι" δημοσιεύει άρθρο, το οποίο αποκαλύπτει ότι άποροι φαντάροι που απολύονται παραμένουν στα στρατόπεδα, επειδή δεν έχουν χρήματα να επιστρέψουν στα σπίτια τους!
Την είδηση αλίευσε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων από την εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ ΠΥΡΓΟΥ»:
"Όπως κατήγγειλε άπορος και απελπισμένος πατέρας φαντάρου, διοικητής στρατοπέδου στα σύνορα, στον οποίο απευθύνθηκε για να μπορέσει να επιστρέψει ο γιος τους στο σπίτι, του απάντησε: " Δυστυχώς, δεν είναι στο χέρι μου. Η εντολή από το ΓΕΣ είναι ρητή. Καμιά συνδρομή στα οδοιπορικά των στρατιωτών"!!
Εκατοντάδες είναι οι φαντάροι που δε βγαίνουν από τα στρατόπεδα τις ημέρες που έχουν άδεια, διότι δεν έχουν ούτε ένα ευρώ, ενώ και τα συσσίτια στον Στρατό καλά κρατούν.
Είναι τα ίδια παλικάρια που θα κληθούν να πολεμήσουν όταν τεθεί σε κίνδυνο, μια χώρα που τους εξευτελίζει και τους εξαθλιώνει με αυτόν τον τρόπο». (http://topontiki.gr/article/36303)


Ζητήστε τα χρήματα από όλους τους προηγούμενους υπουργούς Εθνικής Αμύνης, και κυρίως τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κύριοι του ΓΕΣ. Αυτοί ξέρουν!

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός που διέλυσε το ΕΣΥ, το οποίο είχε χτίσει ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς, απαντάει με απίστευτο κυνισμό στην έκκληση των χιλιάδων καρκινοπαθών να βρεθούν τα φάρμακα που είναι απαραίτητα για τη ζωή τους ή έστω για την ανακούφιση από τους πόνους: «Αν υπήρχε κυβέρνηση θα είχε δώσει λύση αμέσως στο θέμα των φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς. Η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει τέτοια απόφαση. Απαιτείται να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων με τον υπηρεσιακό υπουργό Υγείας, κ. Κίττα, ώστε να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις εδώ και τώρα. Το πρόβλημα λύνεται!» 

Δηλαδή, και για αυτό φταίει ο... ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν δέχτηκε να σχηματίσει κυβέρνηση με εκείνους που ξεθεμελίωσαν το κοινωνικό κράτος και οδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους στη φτώχεια και την αυτοκτονία! Η δήλωση του Λοβέρδου επιβεβαιώνει την ορθότητα της άρνησης αυτής.

Όμως, η πολωνή κτηνοτρόφος κυρία Μαργαρίτα, που ζει και εργάζεται 20 χρόνια εδώ, απευθύνθηκε στον Βαγγέλη Βενιζέλο, ο οποίος έβγαλε τον δεκάρικό του στη Λιβαδειά:
“Εγώ βόσκω γίδια και πρόβατα και οι γαλατάδες μας δίνουν 8μηνες επιταγές. Τι θα πω εγώ στην προβατίνα, ότι θα φας σε οχτώ μήνες; Πώς θα παράγω εγώ, κύριοι, την πρώτη ύλη για το σημαιοφόρο προϊόν της Ελλάδας στις εξαγωγές, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και παγκοσμίως; Πρόεδρε είμαι Πολωνέζα. Ζω σε αυτή τη χώρα 20 χρόνια, είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Θερμή έκκληση. Κανένας σε αυτή την αίθουσα δεν ξέρει τι σημαίνει πτώχευση του κράτους. Ήμουνα 15 χρονών, το ’81 στην Πολωνία, που πτώχευσε το κράτος. Κάναμε τριάντα χρόνια να συνέλθουμε. Λαέ ξυπνήστε, ξυπνήστε δεν είναι παιχνίδια. . (http://kartesios.com/?p=86141#more-86141)

Κυρία Μαργαρίτα, έστω και αν παίξατε θέατρο, να ξέρετε ότι θα προσπαθήσουμε να μην το ξαναζήσετε. Καταψηφίζοντας ακριβώς αυτούς που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία και τη ντροπή, όπως εκείνος στον οποίο απευθυνθήκατε!

4 σχόλια:

Ναπoλέων είπε...

Και τώρα πτώχευση έχουμε.
Απλώς είναι μασκαρεμένη και γιαυτό κάπως ηπιότερη.
Οικονομικά.
Διότι κοινωνικά είναι... άστα να πάνε.

Καλό μας κουράγιο.
Ώς τις 16.
Και στις 18 βλέπουμε με τί και πώς θά 'χουμε να παλαίψουμε.

Υ.Γ.
Πριν πολλά χρόνια είχα συγκλονιστεί από ένα αρθρίδιο που έλεγε ότι στη Σουηδία πολλοί άστεγοι {δρομόβιοι} συνηθίζουν να κάνουν πριν τα Χριστούγεννα μιά μικροκλοπή φανερά, που συνεπάγεται 15-20 μέρες στη φυλακή η οποία, εκεί, προσφέρει πλήρεις «ανέσεις» και καλή διατροφή. Ειδικά τα Χριστούγεννα...

Στη Σουηδία... Υπόδειγμα σοσιαλισμού "δυτικού τύπου" τότε. Υπήρχαν κι εκεί άστεγοι.
Αυτό μέ είχε συγκλονίσει.

Τί να κάνουν τώρα οι απολυμένοι φαντάροι μας έξω από τα στρατόπεδα;;;
Να πλένουν παρμπρίζ στα φανάρια;;;
Τώρα που όλοι τα θέλουν άπλυτα;;;

Μαζεστίξ είπε...

Ο Λοβέρδος μου προκάλεσε αηδία όταν τον είδα να βγάζει και γλώσσα από πάνω για το έγκλημά του στο θέμα των φαρμάκων.
Είναι αδίστακτοι.

KOYKLITIS είπε...

Ακούγεται απίστευτο αυτό με τους φαντάρους.
Φαντάζομαι πως ΚΑΙ γιαυτό θα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Για την Πολωνέζα του Βενιζέλου ό,τι κι αν πεις δεν μπορείς να αποδώσεις το γελοίο του πράγματος.
Αν νομίζει ο χοντρός πως έτσι θα πάρει ψήφους μάλλον είναι χειρότερος στην κριτική σκέψη κι από το GAP.

Τζαβέλας είπε...

καλημέρα Λωτοφάγε,
να μην συνηθίσουμε,να μην φοβηθούμε,ν α μην συμβιβαστούμε με όλα όσα μας επιβάλλουν και θέλουν και ακόμα περισσότερα... "μικρές" τραγωδίες,που ζούμε καθημερινά πλέον,εμείς,οι γείτονες μας,οι φίλοι μας,όλοι μας σε τούτο το τόπο. κι όμως υπάρχει λύση,υπάρχει ένας δρόμος,δύσκολος,ανηφορικός,δύσβατος, αλλά και ελπιδοφόρος,είναι ο δρόμος της αντίστασης!!! η σύγκρουση είναι βαθιά ταξική και έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της. πλέον δεν υπάρχει άλλος δρόμος...
ή ΕΜΕΙΣ ή ΑΥΤΟΙ !!!